Sareminel Hayırlı geceler, Hipp mama kullanıyorum doğduğundan beri ama bebeğimim kilosu pek iyi değil, doktorlara sordum hipp evolvia diyorlar ama ikiside benim bebeğime yaramadı kilo almadı var mı öneriniz
SareAdaE Sareminel bizde hipp kullandık başta ama çok sık açıktıriyo kilo alimida azdı,sonra aptamile geçtik çok memnunuz tavsiye ederim
nazifesezer_ Sareminel bizde anne sütü+mama olarak gidiyoruz 6 buçuk aylık olduk hipp 1 kullanıyorduk 2 numaraya geçtik alerji yaptı bebeğimde aptamile geçtik bizde öneriler üzerine şimdilik memnunuz bakalım 🤗
Sareminel Zelnuray aptamil hangisi acaba her markette olan mı yoksa sadece eczanede varmış herhalde aptamil prosyneo mu kullanıyosunuz
Zeynepnisa Bende sma kullanıyorum cok memnumum kiloda aldırıyor sadece günde 1 kere kakasini yapıyor bazen 2 gunde onun dışında bi sıkıntım yok
Sareminel Zeynepnisa biz hip kullanıyoruz günde 3 4 5 değişiyor kaka sayısı ama çok yapıyor acaba o yüzden mi kilo almıyo
Melikeakiner Kubra34 Benim bebeğimin kilo kaybı vardı. Doktorumuz aptamil önerdi. Çok iyi geldi, hem toparladı hemde bağışıklığı güçlendi. Eskisi gibi sık hastalanmıyor.
Sareminel SareAdaE benim bebeğimin de kilo alımı çok az en iyisi hipp dedikleri için kullanıyodum ama hiç kilo aldırmadı oda bende aptamil alayım
Sareminel babyyunus prosyneo mu normal aptamil mi acaba herkes aptamil diyo elimdeki hippleri bitirir bitirmez artık aptamil alıcam inşallah çok teşekkür ederim 🤗
Sareminel mnetsrn34 çok teşekkür ederim aptamil alıcam artık prosyneo aptamil yeni çıkmış herhalde geliştirilmiş vs diyorlar sadece eczanede satış yapılıyomuş şuan onu mu kullanıyorsunuz yoksa klasık aptamil mi
Cren Golden goat keçi sütlü kesinlikle öneririm bebeğim çok az kilo alıyordu 15 gündür kullanıyoruz yarın kilo aldık bile 🙏🏻
SareAdaE Sareminel canım ben klasik Aptamil alıyorum diğer türlerinin farkı nedir bilmiyorum ama özel bir durumu yoksa bebeğinin klasik al sende
Mineltoygar Sareminel klasik aptamil cnm yani bizim doktorumuz onu önerdi, kabızlık yapmazsa bunla devam dedi Bi sorunumuz olmadı, aynen 2 numaraya da normal aptamil ile devam ediyoruz, hem anne sütüne yakınlığı hem de yeni formülü ile bağışıklık için aptamil 👍