mutlular merhaba anneler bebeğim 6,5aylık ek gıdaya havuç kabak ve yoğurtla devam ediyorux ama 4 gündür kaka yok zeytinyağ denedim armutta öyle başarısız tavsiyesi olan var mı dr götürücem ama yinede konuşalım istedim
Oyku2019 mutlular benimde 4.5 aylik bizde anne sutu almadigi icin bir çay kaşığı meyve suyu basladik elma havuc armut denedik ama benim bebegimde kabızlık yaşıyor armut zeytinyagi bize cozum olmadi.hecen 6 gun olmusti fitil koydum simdide 3. Gunu hala yapmadi 😏
Ahanife mutlular kabızlıktan bende çektim 1 ay sert bir şekilde yapıyordu ve azıcık o da poponun arasında kalıyordu kayısı kurusunu suda haşlayıp verdim armut elma bal kabağı yulaf avokado hepsimi denedim bir sonuç almadım bağırsak düzenleyici kullanıyorum fayda etti şimdi her gün rahat bir şekilde çıkıyor kızım şükür bide suyunu arttırdım su içirin kesinlikle
Ikram mutlular 2 tane kayisiyi cezvede kaynat sonra suzgecte ez posasiyla birlikte 2 3 saat icinde yapiyor. Yok yaramazsa gliserin kansuk fitil vermsti doktorum bize yarim sekilde.
Smhdmr Oyku2019 fitili sürekli alıştırmayın yoksa bağırsak tembelliğine neden olur... üzüm suyu ya da kayısılı şekersiz hoşaf deneyşn😉
Oyku2019 Smhdmr evet ilk defa kullandim daha istemedim hic koymak ama mecbur kaldim sadece mama yedigi icin en gec 5 gun demişti doktor ben 6. Günü de bekledmo gunde yapmayınca mecbur kaldık 😔insallah bu sefer yapar zeytinyağı da veriyorum ama olmuyor
mutlular Ikram keşke daha önce sorsaymışım size hemen deneyeceğim ama 6 aylık sorun olmaz değil mi kayısı kurusu sarı olan değil mi bu arada
Aydann Benim kızım sadece anne sütü alıyor 4 aylık normalde 4 güne yapıyordu ama kabız değil kaç defa doktora sordum anne sütü doğal olduğu için 8-9 gün yapmasa da normal çok yapmaz bazı bebekler dedi ama çok huzursuzum bugün 1 hafta oldu hala yok kayısı suyu içtim ben sütümden geçer ona da diye ben mahvoldum onda hala yok fitil olarak ne veriyorsunuz ben yarın doktora götürecem
mutlular Aydann eğer kakası cıvık ve sarı renklıyse anne sutun de normal korkmayın kaka rengi yeşil yada koyulasır katılasırsa hemen dr goturun.biz ek gıda denedık böyle olduk onun dısın da anne sutune devam
Ahanife mutlular zamanla alışıyor vücudları ek gıda aldıkları için normal durum muş 😊 çok çok zorlanırsa doktorunuza bir danışın bence çünkü kabızlık cidden zor😕
Ikram mutlular cnm ben siyah kayisi olanindan yapiyorum ama farketmez bnm kizda 6 aylikk hc sorun olmadi
mutlular Ahanife evet uykusuzlukta yapıyor sanırım 12 den once uyumuyor dişte öıkarıyor bugun yaptı şükür 😅❤️
mutlular kerimcaninannesi sağlık ocağından alınanı içmiyor başka marka verdi dr onu kullanmaya başlamadım henüz bu arada bugün yaptı öok şükür
melasya mutlular havuç kabız yapıyo inş popoda catlak olmaz .oğlum ek gıdaya yeni geçti bende havuç tatlı kabak verdim havuç fena yaptı onu çok sıktı popoda catlak malesrf;(( simdi3 gundir onunla ugrasiyoruz ek gidayi kestim yine sadece emzirmeye döndûm
mutlular melasya ben de korkuma birley yediremiıprım ama bal kabağı iyi geliyormus ben ek gıdaya baslamadan olmustu o çatlak sadece anne sütü düşünün olunca oluyor bazı seyler