ayseozbek Hanımlar merhabalar, hipp in yulaflı kaşık mamasını aldım 4.aydan itibaren olanı. Sade suyla yaptım bebeğim sevmedi tadı gerçekten kötüydü, formül mamasıyla birlikte verdim onu sevmedi... Kullananlar siz nasıl kullanıyorsunuz bilgi verir misiniz😊
Ahanife ayseozbek ben 6 aydan itibaren olanı kullanıyorum içine pekmez veya meyve püreleri karıştırıyorum birazda zeytinyağı 🙂
ayseozbek kayitci ilk olarak kaç cc suyla ve mamayla yaptınız acaba benim yaptığım baya 2 3 bebeği doyurur vaziyetteydi 🤣🤣🤣
Ahanife ayseozbek pekmezi süt ve süt ürünleriyle karıştırmakta azaltır 😊 kutunun üstün de de yazıyor pekmez kullanılabilir diye
kayitci ayseozbek acikcasi hic cc isi yapmadim hep goz karari bi avuc ici kadar mama yaptim istedigi kadar yedirdim bazen bitiriyordu bazen artiyo
Ahanife ayseozbek bide yaparken üstüne uymayın 😂ben yaptım o hatayı koca insan bile yiyemez o kadarını 😂 kızım 7 ay 7 günlük ben en baştan itibaren 1 yemek kaşığı atıyorum yavaş yavaş suyu döküyorum kıvamını ona göre ayarlıyorum 😊 ne çok lapa ne de sulu orta kıvam da yapıyorum meyveyle yapınca daha az su döküyorum
ayseozbek Ahanife ahahah evet ilk yapış olunca herseyini net ayarlamak istedim ay bi baktım 2 3 bebek doyar onla 🤣
espalp ayseozbek bi arkadaşım bana anne sütüyle bu tarz mamaları karıştırmak için süt saklamamı söyledi. Su ya da formül mama yerine anne sütü olursa daha çabuk alışıyorlarmış 🤷♀️ Oğlum daha küçük olduğu için henüz denemedim 🙏🏻
ayseozbek Ahanife ay yulafliyi şimdi pekmez ile verdim acayip ögülcume geldi biraz sulandirdim biberona koydum öyle de yemedi 😔 biraz aciksın yine denicem