SevimliHayaletCasper Göğsümde süt birikmemesi için ne yapabilirim? Kayınvalidem nane vereyim göğsüne koy dedi etkili olur mu? Insallah kolay geçer tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim 😊 hem üzgün hem mutluyum 😄
Nrgngr SevimliHayaletCasper birden değilde kademe kademe kesmek hem bebeğiniz için hem sizin için iyi olur diye düşünüyorum böyle yaparak 1 haftada bırakırsınız bebeğiniz de yavaş yavaş vedalasmis olur benim düşüncem
SDenizzz SevimliHayaletCasper başlarda nasıl emiyordu benimki 4 aylık sadece uykuda emiyor uyanıkken çok zor emziriyorum herkes 6 aydan sonra bağlanır diyor ama benim pek umudum yok bağlanır mı acaba 1 yıl emzirmek istiyorum en az
Miray17 SevimliHayaletCasper 2 yaşındaysa tabi bıraktırılabilir benim kızım da 17 aylık ama çok düşkünlüğü yok genellikle uyku öncesi emmesi var günde en fazla 3 4 sefer emiyor kimisi kısa kimisi uzun sürüyor
Nrgngr SevimliHayaletCasper anladm tabi siz kendi durmunuzu daha iyi bilirsiniz Allah kolaylık versin
Bebeto_Be Ben siyah bant taktım pis olmuş dedim emmek istediğinde öyle bıraktım göğüslerim de bi iki gün acıdı ağrı kesici yuttum öyle zorluk olmadı şükür
SevimliHayaletCasper SDenizzz hep istekli emdi. Red falan olmadı hiç. Umarım alışır siz pes etmeyin 😊
Sinem61 SDenizzz hem de ne bağlanma . Ben ilk 6 ay şekilden şekle girerek emzirdim . Ama 6 aydan sonra çok güzel şu an 13 aylık bı göğsümü emerken diğerinin ucuyla oynuyor 😂
Petitoos SDenizzz bebeğim silikon uçla emdi sonra 4 ayı bittiğinde bıraktı ucu memeyi çıplak emmeye başladı ama düzgün emmedi sağıp verdim şimdi 6.5 aylık alıştı iyice memeye
Lalinn Dün memeye bay bay eğitimi aldım kademeli bıraktırmak için ama daha bu günden pek faydasını görmedim tutturdu mu tutturuyor,yine de biraz daha zaman vericem kademeli bıraktırabilmek için ama pek denildiği gibi kolay görünmüyor
SevimliHayaletCasper Lalinn ben bu şekilde daha zor olacağını düşünüyorum. Günlerce aklı onda onda olacak ama ememeyecek. Bir seferde bıraktırırsam 2 3 günde unutur
Annebebek7 SDenizzz ben onu da deneyemedim cesaret edemedim kaç gün sadece meme verip baktınız kilo alımına
SDenizzz Sinem61 ya cidden mi bende bi umut bekliyorum bakalım valla çok zor emziriyorum bıraktırmayı düşündüğüm zamanı düşünmüyorum bile ne çilelerle emzirdim ona da katlanırım diye düşünüyorum 🥺