Ozooo Bu hayattaki en büyük şansım , mücizelerim iyiki varsınız iyiki beni seçtiniz. Sizi çok seviyorum, her detayınıza ayrı aşığım ❤️
fatmaa37demir Ozooo gunler çok uzun ama yıllar çok kısaymış canım kızım bunu senin 1 yaşını kutlarken daha iyi anladım. Seni çok ama çok seviyoruz. Seninle beraber hayatımız renklendi iyi ki geldin💜
Nezzz_ Ozooo Minicik ellerinle hayatımıza dokunduğun an güzelleşti herşey seninle bazen süper güçlerimin olduğunu hissediyorum! iştee bu his beni dahada piraye yapıyor 🩶kattığın tüm renklere 🌈bana öğrettiğin herşeye minnetarım canımınnn en içiii kalbimmm canım oğlumm 🥰🥰😘
tomvejerry Ozooo Hiçbir zaman senin için saçımı süpürge ettim demeyeceğim oğlumm,çünkü seni ben istedim. Sende iyiki beni seçtin 🥹💙
BirDuaMeselesi Ozooo size söz güzel yavrularım ben hayatta olduğum sürece her ne koşulda olursa olsun arkanızdayım annem kızar değil annem halleder dedirtmek için elimden geleni yapacağım❤
Deletedmom_78 Ozooo arkadaşlar cok ozur diliyorum linç yemiceksem bugun benim 2 yasindaki ogluma birakabilecegim tek not ; Lütfen artık boş yere ağlama lütfen🥲🥲😂😂
LaMamaDellaCicala Ozooo tanimiadigim bir ulkede tanimadigim insanlarin arasinda bir mucize gibi girdin hayatima….ben meger en cok seni istemisim. Bir gulusun bir yuruyusun bir kelimenin bu kadar anlamli olmasinin sebebi senmissin sen benim kalp carpintim…babandan sonra bu hayattaki yoldasimsin… seni uyurken bile ozleyen annen oldugum icin o kadar mutluyumki…hicbirsey zor degil seninle…🥰canim oglum❤️
Birdunyabircennetannesi Ozooo Sonra sen geldin; İçimde solan çiçekler tekrar canlandı. İçimdeki çocuk tekrar koşmaya başladı. Yarım kalan hayallerim seninle gerçekleşmeye başladı. Seninle yaralarım sarıldı. Sen geldin karanlık dünyam tekrardan aydınlandı. Sen geldin tekrar Güneş doğdu. Sen geldin bahar geldi. İyi ki geldin Minik Adamım İyi ki geldin Gökkuşağım ❤️
mom_silaa Ozooo Bu dünya da ki en güzel varlığım canım oğlum cennet kokulum dünyanın en güzel varlığı mucizem sen doğdun dünyam daha da güzelleşti en güzel duyguları yaşadım seninle yere geldi çocuk oldum oyunlar oynadık ellerimi tuttuğun an da dünyamdaki cenneti yaşattın bana sen iyi ol gülüşün hiç eksik olmasın canım oğlum bal yanaklım tombişim mis kokulum dünyanın en güzel kokusu evlat kokusu evlat candır ❤ gülüşü güzel oğlum 😍💙
Aybars-mom160821 Ozooo ona aşığım aşık deli gibi her anımız dolu dolu geçtiği halde doyamıyorum doyamayqcagm sanırsam hiçbir zaman aslaaaaaaaaaaaaaaa 🥺 seni çok seviyorum şansım badem gözlüm Aybarsmmmmm🧿 Not: ben aşktan gözü dönmüş deli bir anne 😍🥰
Gmz5560 Ozooo Annesin ballı lokması kalbi dünyası herşeyi dombakı🥰🥰 dayanma gücüm Rabbim seni korusun meleğim canım kızım iyiki geldin gözümün nuru cennet kokulum iyiki benim oldun Rabbime şükürler olsun seni bana nasip ettiği için 🤲🤲 Nefes aldığım müddetçe hep yanındayım annem❣️❣️❣️
evva17_ Ozooo Bu dünyaya gelmeyi sen secmedin. Ben anne olmayı seçtim. O yüzden yürüdüğün yolda ancak yanında olabilirim. Sen kendi yolunda emin adımlarla yürümeye başladığında elini bırakacağım ama her zaman bir adım arkanda seninle olacağım. İyi ki varsın ve iyi ki annen olarak beni bu dünyada paha biçilemez mutlulukla onurlandırdın. Her şey için teşekkür ederim kızım 🥹
ayse74fe Kalbini oluşturmak 7 ayımı aldı (erken doğdu)kimsenin seni kırmasına asla izin vermem ❤️bal kızım
ikibebeannesii 2 yaş annesi olarak cümle kurabilme kabiliyetimi kaybettim 😁😁😁😁 Kimseyi gereginden fazla yorma kizim 😁😁😁😁
Meri-Mel Ozooo Rabbimin emaneti ,iyiki varsın,iyiki geldin güzel gözlü meleğim, seni çok seviyoruz❤️🥰🌸