bykmrc TwinsAndBeren yani duzeltikten sonra normal beslenmeye geçince binkabiz falan olduğunuzda da mı tekrar etmedi
TwinsAndBeren bykmrc normal beslenmeye tam olarak geçmiyorum sürekli diyet sürecindeyim ama ekmek yediğim de makarna yediğim de oluyor ve kabıza dönmeye başlıyor ama o yara iyileştikten sonra kronik olarak uzun süre kabız olmadığınız sürece tekrarlamıyor
bykmrc TwinsAndBeren bende değilde oğlumda var onun için endişeliyim çocuk bir ömür böyle mi olacak diye üzülüyorum
TwinsAndBeren bykmrc aa yok çocuklarda geçici olabiliyor kabızlıktan. Tedaviye başladınız mı şurup vs
bykmrc TwinsAndBeren başladık da geçince her kabiz olduğunda tekrar eder mi ki tabi veslenmeye dikkat ediyorum sürekli ama bide tutuyor çocuklar işte napacam bilmiyorum
TwinsAndBeren bykmrc inşallah kurtulursunuz bir an önce. Çocuk olduğu için belki daha çabuk iyileşir çatlak. Doğum sonrası kabızlık süreci uzun sürdüğü için biz anneler daha zor atlatıyoruz
binnur64 bykmrc geçti şuan bi sorun yok ama büyük tuvaleti yaparken çok zor oluyodu baya zor geçiyo yani