Nurseoz_55 Mimoza-kizim temre duası Salı perşembe ve cumartesi günleri 7şer kez olacak şekilde okurdu anneannem benim yüzümde çok fazla temre vardı o şekilde şifa buldum
Mimoza-kizim Nurseoz_55 bana cuma günü okudular bende 1 hafta boyunca hergun okunur diye biliyorum ama kendisi cuma gnu okudu bilemicem 1 hafta su degdirme dedi bikactane sey söyledi onlarida yeme dedi ama su neden degmemeli acaba bir bilginiz varmı
Nurseoz_55 Mimoza-kizim bir bilgim yok ama ben hep su değdirmiştim bir zararında olmadı kendiniz okuyun isterseniz birine okutmak yerine
Deletedmom_70 Mimoza-kizim biz temire deriz iki çeşit oluyor dişi ve erkek derler dişi olan çok yayılır erkek olan yayılmaz bende kolumda çıkmıştı küçükken duasıyla beraber arpa alınır üzerine gezdirilirdi 2-3 kez yapımda geçerdi. Ama ne kadar okunuyor neden su değdirilmiyor bilmiyorum
Mimoza-kizim Deletedmom_70 bu cok yayilmadı parmak ucundaydi rirnagimin etrafinda yani sonrA parmagimin yarısına kadar yayildi 4 5aydirda boyle duruyo
Mimoza-kizim Nurseoz_55 kendim okusamda oluyormu bilmiyorum kiilk defa böyle bir şey gordum yaa :( teşekkür ederim 🥰
Nurseoz_55 Mimoza-kizim anneanneme rahmetli annesi el vermiş temre duası için anneannemde bana el vermişti ben hep kendim okurum temre olursa, anneannem kendimde okuyabileceğimi söyledi okuyun sizde şifa kimden gelir belli olmaz 🥰
Mimoza-kizim Nurseoz_55 cok teşekkür ederim okucam mutlaka kalpteki niyet önemli olan sonucta dimi 🥰🥰😘