Birdunyabircennetannesi Elfgrn 8 aylıkken döndü 10 aylıkken desteksiz oturdu 10 aylıkken tutunup kalkmaya başladı 11. Ayda emekledi 15. Ayda yürüdü
Birdunyabircennetannesi Elfgrn İyiki geç yürümüş diyorum 28 aylık 2 yaş gümbür gümbür Hem yerinde durmuyor hem de durdurmuyor beni de 😅
Elfgrn Betulisij47 hemsirem ilk desteksiz oturur ondan sonra emekleme olur demişti sıralama böyle oluyormuş
Betulisij47 Elfgrn benim oğlumda öyle yüz üstü durmayı sevmiyor döndüğü zaman ağlıyor beni çevirin diye
Elfgrn Betulisij47 akışına bırakmak bazen en iyisi sonra inada bağlayıp yapması gerekenleri yapmıyorlar
Azra41 Elfgrn 7 buçuk aylıktı hepsini yapıyordu 7. Ayında surunmelerden başladı komando gibi şuan canavar 11 aylık 😂
Gktgshr BirPrensAnnesi___ benım oğlum da 9.aylık olacak bi kaç gün sora döne döne gideceği yere gidiyo emekleme sayılır mı bilmiyorum ama geri geri emekliyor 😂 el Gidiyo ileri oğlum gidiyo geri
bebegimileogreniyorum Gktgshr Benim bebeğimde 8 aylık aynı dediğiniz gibi dönerek gidiyor emekleme çabası sıfır 😂
Nurseoz_55 Elfgrn tam 6aylıkken desteksiz oturmaya başladı 9,5 aylıkken tutunup kalkmaya koltuk kenarlarında yürümeye başladı 1 hafta sonra tam 10 aylık Hala emeklemiyor 💙☺️