Benim oğlumda 2 gündür mama yemiyodu normal yemek yaptım verdim TV karşısında bende konuşarak gıdıklayarak vs yedirdim. 45 dk sürdü ama yedi. Sakin olun, olumlu ılımlı yaklaşmaya çalışın. O size muhtaç. Size ihtiyacı var. Ben parkta yediriyorum bazen. Beyorganik markasının takviyeleri var onlardan deneyin.
Olabilir bazen hepimiz kaldıramıyoruz. Bazen bi şeyler kırıyor, yada sıvı bi şey dökülüyo aman ondan değerli mi diyorum bazen kızıyorum. Kendi ruh halimize bağlı. Çocukların güzel huylu olması için dualar var. İnstada ilahiyatçı tuba hoca paylaşıyor arada. Bakara suresi dinleyin. Verdiğinizde yemezse yarım saat sonra felan tekrar deneyin. Yiyeceği şeyi beraber hazırlayabilirsiniz. Döke saça da olsa tabağına koysun, tencerenin içine atsın ellesin yiyeceği şeyi birlikte hazırlayın. Sakin olun kızmayın. Kendinize sabır için asr suresi okuyun. Bol bol şükredip öpüp koklayın. Bide bi yerde okumuştum hamilelikte kötü bi şey yaşarsak çocuğa sirayet edermis. Olumlu pozitif şeyler söyleyin uyurken. Ben, iyi ki benim oğlumsun doğduğun için çok mutluyum herşey seninle daha güzel olacak vs kendimce söylüyorum bi şeyler.