HappyKids Merhaba Canımız Annelerimiz, Başkalarının da aynı sorunu yaşamaması adına mağduriyet yaşadığınız sayfaları ve nasıl bir mağduriyet yaşadığınızı buraya yazar mısınız? ⚠️Link paylaşımı yasaktır bu nedenle sadece sayfa/site adı paylaşımı yapalım.
Poly-ana HappyKids Süper bir post olmuş. Bir kaç gün önce dolandırıldık. İnstagram adı ‘ aidankidss’ İki adet bebek kıyafeti sipariş verdik. Ödemenin kapıda kredi kartıyla olmasını istedik fakat parayı garantiye almak için nakit olarak sisteme girmişler nakit vermiş bulunduk kapıda ödeme ile. Paketi açtığımızda bambaşka saçma sapan kirli kıyafetler vardı. Tabi ki bizi engellediler.
1bebi1anni HappyKids Qarmacha tesettür giyim butiği tam bir dolandırıcı, ya görseldeki ürünü göndermiyor ya parayı alıp hiç ürün göndermiyor ya da iade etmek istediğinizde ürün kabul etmiyor. Tüketici hakem heyetine falan başvurunca da şikayetinizi çekerseniz anca o zaman paranızı yollarım diyor
senaa2508 HappyKids koza bebek hep yanlış beden yolluyor ve ürünleri kalitesiz asla da suç kabul etmiyor özür bile dilemiyor
Hilalklkntsn HappyKids Eski ismiyle zevk.atölyem yeni adıyla facer.baby dolandırıcı sayfa. Sakın sipariş vermeyin. Ödemeyi alıp ⅔ gün içerisinde kargoya teslim ediyoruz diyip oyalıyor daha sonra engelliyor.
Fasulye12 Ben değil ama burada “DURU’NUN BANDALARI“ İnstagram hesabından alışveriş yapan bir sürü mağdur edilmiş anne gördüm .
Emine_elis Fasulye12 ya bndee evinworldbaby. Bunlar aynı kişi bu sayfada dolandırılyrdm az kalsın ama bn çok direttm peşini bırakmadm sonra durunn bandanalsr sayfasına şikayettr bulunacağım yazınca ürünler geldi
etikaram7 Ben iki üç kez SULTANBUTİK sayfasından vermiş olduğum siparişi yanlış ürün gönderdikleri için baya mağdur edildim. Değişim için gönderdiğim zaman yine yanlış ürün gönderdiler hep.
1anne1bebek___ O kadar çok var ki hangisini sayayım bazı sayfalar isim değiştiryor bide geçenlerde yedilale diye bi sayfadan alışveriş yapacaktım biraz bekledim msj falan atmıştım sonra bi baktım sayfa ismi değişmiş bende tekrar msj attım niye sayfa adını değiştiriyorsunuz diye cevap vermeden engellediler birde 2 tane sayfa var benim bildiğim ikisinin de sahibi aynı kişi aynı ürünler ama sayfanın birinde ucuza satıyor birinde pahalıya dolandırıcılıkta çığır açmışlar maalesef bende çok fazla bilmediğim sayfalardan alışveriş yapmıyorum o yüzden
Minnakkizim Merybabynest 4 aylık hamileyken sipariş verdim kızım doğdu 3 aylik ne ürün gönderildi hep bir bahane bnde usluble elimdeki leri savcı tehdityle paramı kurtardım siz siz olun hesaba para atmyn
Cey__35 Minnakkizim ah bende mağdurum o sayfadan bir sene oldu paramı verin diyorum oda yok gidip şikayet edecek vaktım olsa uğraşıcam ladyy dessing sayfasından almıştım o zaman marry olan sayfası berosh tu
figenp Minnakkizim kesinlikle bende sipariş vermiştim türlü türlü bahanelerle oyaladılar en sonunda şikayet etmeye gidiyorum dediğimde hemen yazdılar paramı ki normalde mesajlarıma dönüş yapmıyorlardı sayfa ismi değişikti sonradan merybabynest yaptılar
figenp Minnakkizim kesinlikle bende sipariş vermiştim türlü türlü bahanelerle oyaladılar en sonunda şikayet etmeye gidiyorum dediğimde hemen yazdılar paramı ki normalde mesajlarıma dönüş yapmıyorlardı sayfa ismi değişikti sonradan merybabynest yaptılar
EkiminAnnesi Özellikle instagram sayfalarından alışveriş yapan annelerin dikkatine, profilde bu sayfa hakkında gibi bir kısım var. Adını kaç kez değiştirmiş yazıyor. Yani dolandırıcı olduğunu gizlemek için sürekli sayfa adı değiştirebiliyorlar ona dikkat ediniz 🤍
psikolojikdanismanseyda yapicigiyim ve yapicigiyimoficial instagram sayfaları dolandırıcı. 2000 tllik alışveriş yaptım güya dolandırıldım henüz savcılığa gidemedim ama suç duyurunda bulunacağım. Suç duyurusunda bulunmak için altı ay süre var bilginiz olsun. Gönderdiğim paranın derdinde değilim de ya kötü yerlere gittiyse para sonradan sorun yaşamamak adına suç duyurusunda bulunmak gerek
bernaesin Eşimle tatile bungalov evlerine gidelim demiştik İnstagram dan bi sayfa bulmustum rezervasyon yapilacak deyip ücretin yarısını talep ettiler gönderdim daha sonra depozito istediler o zaman anladım dolandirildigimi iptal istiyorum rezervasyon parasını iade edin dedim 2250 liram gitti beni engellediler ve sayfa ismi değiştirip duruyorlar eski adiyla sapanca bungalov evim yeni adı kartepe sapanca bungalov
Tbiolt bernaesin spanaca bungolov derneği var instagram hesabı @savibuorg bu derneğin takip ettiği tüm bungolovlar onaylı gerçek hesap diğerleri değil
beyzacmvrc HappyKids myssweetbaby (bebekkapisusu) ve bu isimler dışında başka isimler de degsiitirp duran bu sayfadan kapi süsü satın aldım çok alakasız bişey gondermisti ve gondermesi için 1,5 ay uğraştm Şikayette bulundum Cimere yazdım savcılığa gidicm deyip ekran görüntüsü atınca zor bela gönderdi Tabi ben onu komple söküp malzeme alıp başka yaptım kendim
Gezgin1anne Biz de geçen emziren anneler olarak online bir diyetisyene dahil olduk WP üzerinden. Sayfanın ismi @dietatelier grupta hepimize aynı listeyi atmış ve takip vs yapmadı grubu kurdu biz dolandırıldığımızı anlayınca kaçtı gruptan. Hepimizi instadan engelledi.
honeyybee_ HappyKids Dara telefon kılıf satan biryer sacma sapan bisey gonderdiler ilgilenmediler yanlislikla mi geldi bilemiyorum dolandirici demek.istemiyorum ama magdur oldum
ebruutoprak honeyybee_ aslı da ben 2-3 kere alışveriş yaptım ve fazlasıyla memnun kaldım. Eğer gelen kargonuzu video çekerek açıp eksik hatalı üründe onlara gönderirseniz yardımcı oluyoruz diye not süşülmüştü.
Bir_bebek_bir_anne HappyKids ben ticaret yapıyorum ama instagramdan satış yapmıyorum müşterim daha önce gelmediyse mağazaya çünkü Instagramdan satış yapmak zaten güven vermiyor alana da satanada benim kaç tane ürün yollayıpda ürünümü almayan müşterim oldu ve kişiye özel ürünlerdi geri gelince çöp yani bu arada bir ayakkabıcı tarafından dolandırılmışlığımda var arkadaşım ürün aldığı halde benim ürünüm Farklı yollandı ve engellendim :) bu arada arkadaşlar instagram da değil sadece Trendyol gibi büyük firmalarında bile artık oluyor kendi markası değilse eğer milla gibi .
Svgars HappyKids Sefa merve den alışveriş yaptım ürünü beğenmedim birde beden olmadı iade ettim paramı bir ay sonra yatırdılar oda hergün aramama rağmen sonra bankaya yatırmışız dediler bekle bide bankayı ara onlar incelemeye alıyorlar sonra yatırıyorlar çok saçma sapan bir sistem daha önce böyle değildi ama asla yapmam ordan alışveriş
Benibenibihterini HappyKids Innovator Silver diye bi instagram sayfasindan alisveris yaptim. Guya gümüş bir bileklik aldim esim icin 2 gunde karardi yesillendi bi acayip oldu. Saticiya sordugumda beni yalancılıkla suçladı. Megerse haklarında sürüyle sikayet varmış.