gitgel_ Lolik resimlerde güzel de benim odam bu kafar aydınlık ve büyük değil gri biraz tuhaf durur sanki
Lolik gitgel_ açık gri alırsanız boğmaz , benim evimde çok küçük salonumda koltuğum krem perdelerim halım lacivert ama hiç boğucu değil . Kahve krem tonları yaparsanız da yine mutlaka yastıklarda falan o rengi kullanın ki bütünlük olsun
gitgel_ KayraVeAnnesi_06 ben de son attığım ve ikinci sıradakini daha çok beğendim ama onda da arada kaldım 🤣
KayraVeAnnesi_06 gitgel_ İki üç renk şeyleri kombinlemek zor oluyor , birde daha sonra modası geçebilir sade modelleri daha şık her zaman modası kalıyor
ogulluana gitgel_ bordo ve beyaza kahve fon perde uyduramadım maalesef bordoya yakın bir ton olabilir
_Goktugunannesi__ gitgel_ Tül perde kırık beyaz renk fonlar ise bu iki renkli olanlar daha hoş durur sanki alt kısım bordo üstü krem tonda yada fonlar düz krem koltukların renginde bu yeni fon perdelerin yanına püskül takıyorlar lar bağcık yerine onları bordo tercih edebilirsin
_Goktugunannesi__ _Goktugunannesi__ Veya krem düz fon tercih edip bu şekilde bordo püskül de hoş durur sanki🤔
gitgel_ KayraVeAnnesi_06 mantıklı ya düz bordo yada krem kahve tonları bakıyım ilerde koltukları farklı renk yaparsam yine perde aramıyım 🤣
LinaTuba gitgel_ attığınız krem fon bence bordodan daha modern fakat onlardan biri için fikir vermem gerekirse kanepelerinizi görmem lazım perdeyi spor ya da klasik ona göre belirlersiniz
gitgel_ gitgel_ beyaz koltuğun üzerindeki kahve rengi minder takımın değil oraya koymuşlar onu saymayın sadece 4 minder var
LinaTuba gitgel_ kanepeler spor koltuğun kreminin aynı tonunda sade tek renk krem yaptırırdım ben olsaydım bordo bence boğar