egee_momm Hipp kullanıyorduk ama çok fazla kusuyor geçer diye bekledim geçmedi 6 aylık olduk mamayı değiştirmeye karar verdim ama hangisini alacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz🌸
NilDua egee_momm tabiki sma . Aptamilden smaya geçen biri olarak söylüyorum. Doktorumuzda onu önerdi . Aptamil de daha belirlenmemiş gdo var içinde dedi ve Palm yağı var
[silindi] egee_momm Aptamil çok berbat bir mama asla suda erimiyor. Bir kere denemek için aldım. Anında çöp.. 7 aydır sma kullanıyorum. Çok memnunum 🤗
Eskoo1234 egee_momm ben ilk aptamil almistim oğluma öyle bir kabız olduki çok zordu smaya gectik ne kabızlık ne kusma hiç bişeyi yok çok şükür
Bhr28 egee_momm biz de ilk hipp combiotic ile başlamıştık . Ancak kızım 3. Aydan sonra içmek istemedi . Doktoruna sorduğumda aptamil comformil önerdi . Onu severek içti . Diğer mamayı denemediğimiz için yorum yapamıyorum. Biz mamayı bırakana kadar aptamil ile devam ettik .
egee_momm NilDua ben ilk doğduğunda sma kullandım memnundum sonra gaz kabızlık sorunu yaşadık mamadan zannettim aptamile geçtim o daha fena yapmıştım çareyi hippte buldum ama çok fazla kusuyor beni emdiği zaman kusmuyor mamayı içince kusuyor
noluyasanagenemiros Bize aptamil yaramıştı ne güzel kilo alıyordu ama evolvia ya geçmek zorunda kaldık. Süt alerjisi olduğundan dolayı
-AlyaMom egee_momm Sma aşkım tabiki de tartışılmaz bile. Biz Alya çok küçükken aptamil kullandık gazdan mahvolduk. Doktor aptamil ve bebelac çok şekerli asla önermiyorum sma başla demişti. 6 aylık olduk hatta dün 2 numarayı aldık. Sma kalitesi tartışılmaz
atlassmoms egee_momm Sma bizde çok gaz yapmıştı, aptamile geçtik tadını beğenmedi kilo da aldırmıyordu şuan bebelac gold kullanıyoruz🤌🏻Her bebek farklı tepki gösteriyor😂
Zinnetnur egee_momm doktorlar genelde sma ve hipp öneriyor . Ben hipp kullanıyorum bir ara aptamil prosyneo denedik bende tadına baktım zehir gibi bir şey aşırı acı bir mama kızım da bi kere içti kustu zaten