Damlapoyraz Kubracns gerçekten Allah razı olsun günlük içiyorum baya fark etti diyebilirim sürekli içerim ben 🙏☺️
Acemiannee000 Damlapoyraz balıkçılara bi sorun karagöz balığının kafasında oluyormuş deyin onlar bilir. Bi de o balığa eşkina diyor bazı yöreler belki o isimle bilinir. Ben o tarifi yapmdan önce internettende bulmuştum ni bakayım eğer bulursam atayım size linkini
Acemiannee000 Damlapoyraz https://www.google.com/amp/s/www.nefisyemektarifleri.com/blog/eskina-baligi-tasi-faydalari-safra-kesesi-ve-bobrek-tasina-kesin-cozum/nyt-amp/ Burdan okuyabilirsiniz taşın internette satışı bile varmış. Ama siz önce balıkçılara sorun derim
Damlapoyraz Acemiannee000 Trendyol da buldum çok teşekkür ederim sizin dediginiz gibi yapacağım 10 adet satılıyor hepsini koysam olurmu
Acemiannee000 Damlapoyraz bende o kadar yoktu 5-6 tane vardı onları koymuştum ama tarifini iyice araştırıp yapın tam hatırlamıyorum yanlış bişey yaptırmak istemem
Erva2alya Damlapoyraz benimde bir kaç gündür kanlı idrar şikayetim var idrarımı yapıyorum arkasına kan damlaları geliyo çok korkuyorum ilk defa başıma geldi iyi misiniz ne kadar sürede geçiyor
Erva2alya Karanirem gerçekten mi bende 5 gündür böyleyim ne dedi dr size ben de dün gittim ürolojiye idrarda kan mı geliyor 😔
Karanirem Erva2alya idrarım tortulu ve cok az kanlı akıntı gibi bisey geliyor kan testi idrar tahlili ve idrar kültürü yaptırdım bide böbrek mesane ultrason cektirdim onları göstericem berbat bisey ya