SevimliHayaletCasper minigiim hayır niye az olsun gayet iyi almış masallah. 4. Aydan sonra artık 300 400 500 gram falan almaya başlıyorlar. Kaç kilo şuan ve kaç kilo doğdu?
rainayaz minigiim Hayır canım benim çok iyi kilosu. Benim doktorumda haftada 200gr alması gerekiyor diyordu hep tabikide onun dediği gibi olmuyordu. Bence aylık gramı iyi önemli olan sağlıklı olması 🥰
Umisko Benimki de 600 almış bu ay , persentil geriden geliyor çok üzülüyorum ama keyfi yerinde kilo hariç çok iyi gelişimi , doktorum zeytinyağı önermişti sabah akşam veriyorum 10 ar damla kadar
masal-01 Benim kızımda 4 ay 6 günlük 6300 şuan doktor gayet normal dedi. Keyifleri yerinde olsun, gelişimleri normal olsun çok kilo iyi değil zaten
asena01 minigiim Benim bebeğim 6 aylık 9 kilo çıktı 2.5 kilo doğmasına rağmen ilk başlarda çok kilo almadı sonradan almaya başladı ve doktor kilosunun fazla olduğunu obeziteye gider dedi. Biz kısmıyoruz ama çok da sürekli vermiyoruz mamayı ek gıda süreci var çünkü çok takma bence ayına göre kilosu gayet iyi zaten zamanla almaya başladığını sende göreceksin önemli olan sağlıklı olması
minigiim asena01 öyle tabiki dediğim gibi yese ama kilo almasa takılmam ayına göre 60 CC çok az dedi doktor 150 içmesi lazım bu ayda dedi3 farklı doktorda kilo alımı yavaş dedi
Minnakkizim minigiim her doktor farklı söyler kızımın kafasına küçük dedi diğer bı doktor normal dedi kızın uzun dedi ayına göre tek bir doktora takılmayın biz o aylar da 300 mu ,400 Gr aldik ben ne yapıyım 🤣