papatya09_ PamukPrensesannesii çok teşekkür ediyorum cnm evde var sürekli caprol verdiğim için tuaf geliyo
ElfAlparsln babysln sık sık ılık duş kompres ve sarımsak bal limon karışımı sabah akşam kesinlikle tavsiye ederim 3gün boyunca ateşliydi bebeğim 3.gün sonunda bu yazdıklarımla atlattık ve ekstra sadece sabah akşam parol verdim ( elimde calpol ve dolven yoktu o ara ) ateşte 37,5 du tabi ayı önemli 1yaş sonrası için geçerli sarımsak bal limon 🌸
Elisam22 babysln bizde 7 ayligiz aksam 38.5 gördük calpol verdim ılık dus aldırdım etkisi geçince gene oluyor ates bugün ikinci günüm dismi çıkarıyordur.kusma oksuruk falan yok kafası hep sıcak koltuk altından olcuyorum bu arada
Bebee babysln Eklem yerlerine (kafasına-koltuk altı dirsek ve dizlere sirkeli sulu bez koy) inşallah düşer canım
susiron Boğaz enfeksiyonu ise üst solunum yolu viral felan zaten dirençli ates yapar 2 3 günde ancak Soner ateşi benim oğlumda 2 gün oldu ateşi düşmüyor hem boğaz enfeksiyonu hem ortakulak … Şimdi küçük kızıma geçti oda ateşli.
morlu_baby babysln duş sıcaklığı ne kdr ? Ilık duş sıcaklığı 30 32 derece olmalı bun dikkat edin .. benımkınınde ateşi wardı 2 gun sürdü duş aldırdım zıbınla gezdırdım düşmedi en etkili yok küvete ılık su yapın direk sokun 15 dk felan tutun ıcınde ben oyle yaptım ve düştü
Umisko babysln 4. Ay aşısı ateş yaptı bize de , paranoks s fitili ikiye kesip veriyorum yarım , rahatlayıp uyuyor
Postal babysln 37 çok değil ya bence endişelenme 37′yi geçerse sıkıntı hemşiremiz öyle söylemişti bize
ShuraMeyra babysln bebeginizin vucut ısısı zaten 37 olması lazım😂 dolven ve calpolu dayamıssınız o cocuga ama yazık.. coook yazık. Buraya yazcagınıza google baksanız ya az. Baxı anneler hic okul okumamıs ama o kadar bilgiliki konusmalarından bilgi akıyo. Bazılarıda böyle habire surup surup ahhhh ahh
babysln ShuraMeyra boş boş konuşma be acile gittim doktor önerisiyle kullandığımı yazmışım yukarda. senin okuma yazman bile yok ki böyle yorum yapıyorsun defol git belanı benden bulma
ShuraMeyra babysln hangi doktor 37 derecede bebege dolven ve calpolu yapıştır çocuga diyomuş allah askına gönderde bi saglık bakanlıgına sikayet edeyim
Ess92 babysln koltuk altını ensesini ıslak havluyla silin. Ağlasa da konuşa konuşa yapın. Çok etkili oluyor. Geçmiş olsun 🙏