babysln yusaydefsa alından ölçünce 37.2 falan çıkıyo ama koltuk altından 38.3 çıkıyo hangisini dikkate almalıyım bilemedim
yusaydefsa babysln yüzü soğuk olabilir duş aldır istersen yada zıbınla dursun bi süre sürekli ilaç vermeni tavsiye etmem canım geçmiş olsun
Eslemervaela uzerininde sadece citcitli zibin olsun surubu icirdikden 1 saat sonra etkisi belli olur ayrica 37 yuksek degil duzenli kullananin eklem yerlerine ilik bez koyabilirsiniz gecmis olsun
babysln Eslemervaela şurubu 4 saat arayla 2 kez içirdim maalesef bi değişiklik olmadı. Koltuk altından daha yüksek çıkıyor endişe ediyorum
PamukPrensesannesii papatya09_ Bebeğim ,9 aylıkken acil de pedifen yazmışlardi. Biz kullandık. Dirençli ateş olunca gene kullanıyoruz.
superanne2 babysln şurup ise yaraniyor ise vücutta enfeksiyon var diye biliyorum o tedavi edilmezse düşme olmuyor ki siz antibiyotik e baslamissiniz yarına daha iyi olur inşallah
Mukaddeshnn babysln normal vücut ısısı 37 yi bulabilir nasıl hemen calpol dayadilar 37 olunca vermiyorlar 38üstü olunca veriyorlar ayrıca koltuk altı o durumda olunca da 4 saatte bir dönüşümlü verin. Baktınız 39 u geçiyor yada geçmeden pamukla ıslatıp alnına koltuk altına falan koyun unutmayın ılık su tekrar ates yapar ama pamukla ateşi dusururseniz tekrar çıkmaz
Mukaddeshnn Mukaddeshnn pamuğu ılık su ile ıslatıp öyle düşürün düşer öyle düşmezse tekrar doktorunuz la görüşün
Haffuse Endise etme, 38 bile atesten sayilmiyor. Dirmadan ilac verme😅 Serin giydir yeter, duser insaAllah.
GlshAlp babysln ayagina limon siktiginiz corabi giydirin iyi gelecektir. Ilık suyla vücuduna kompres yapın. Sirkeli su kullanmayin sakın iç ateşi yükseltir bilginiz olsun. Bir de 37 ateş sayılmıyor benim bebeğimin vücut isisi genelde 37. 38.5 sonrasına dikkat edin.
Gokturk_ babysln 37.4 ü geçerse paranox fitil yapabilirsin iyi işe yarıyor. Calpol dolven 4 saat arayla dönüşümlü ver .
Baybars02 babysln kaç aylık ? 38 bucugu geçmeden bişey yapma ara ara ılık suya sok canım. Yaşını geçtiyse bal sarımsak limon karıştırıp ver.
papatya09_ PamukPrensesannesii çok teşekkür ediyorum cnm evde var sürekli caprol verdiğim için tuaf geliyo