Ozooo gurbetcianne123 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
gurbetcianne123 arkadaşlar yumurtlamamın 12. günündeyim reglime daha 3-4 gün var sanırım onu haricinde benim 5 gündür geçmeyen bi idrar yolu enfeksiyonum var acaba onunlada alakalı olabilirmi bilemedim 🥺
Birdunyabircennetannesi gurbetcianne123 Silik çizgi var hamilesiniz Tabi kan tahlili vermenizi tavsiye ederim
Birdunyabircennetannesi gurbetcianne123 Bende böyle hatta daha silik şekilde öğrendim ve 2 saat sonra çıkmıştı
gurbetcianne123 Kubraaybars @Birdunyabircennetannesi ya arkadaşlar ben böyle konuşmadan çekinirim fakat eşim şehir dışındaydı söylemesi ayıp 1 sefer ilişkiye girdik ondada heran gibi bi boşalma olmadı yani ikimizde hissetmedik kafamızı karıştıran o aslında 🙁
Birdunyabircennetannesi gurbetcianne123 Bizde geri çekilmeyle korunduğumuzu sanıyorduk Eşimde emindi bende güya ama hamile kaldım yani 🤷
gurbetcianne123 Birdunyabircennetannesi yaa ciddimisiniz eğer gerçekten hamileysem hayatımın şokunu yaşarım 😂 yarun sabah tekrar test yapcam
gurbetcianne123 incitanem5 benimde 1 kızım var ondada yumurtamamın 14. gününde öğrendim onunkide aynı böyleydi aşırı silik ama onda erken gebelik testide yapmıştım daha belirgindi şuan alamıyorum eşim yok çünkü yarın sabah yine bu testin aynısından yapcam
gurbetcianne123 Birdunyabircennetannesi evet yani 1 dakika filan sonra iyice anladım açıkcası beklemedim direk baktım 1 dakika filan sürdü sanırım 1-2 saat önce baktığımda hala vardı o çizgi bu arada tesi yapmam bi 4-5 saat olmuştur
gurbetcianne123 Birdunyabircennetannesi hayırlısı olsun hakkımızda yarınkide çift çizgi çıkarsa gidip kan veririm hemen 😊