Cady Bebeğimin altını düzenli değiştirip havalandırmama ve yikamama rağmen pişik kremini düzenli sürmene rağmen pişik olmuş kızarmış poposu. Ne yapmam lazım hemen geçmesi için siz neler yaptınız tavsiyeleriniz nelerdir?
Onerrsinem Cady biz de aynı durumu yaşıyoruz boğaz enfeksiyonu için şurup verdi doktorumuz o da sanırım idrarında asitlenme yaptı pişik oldu çok kötü hakiki sızma zeytinyağını kaynatıp soğuttum pamukla her altını değiştirmemde sürdüm geçti çok şükür deneyin isterseniz
Poly-ana Cady Diş yada ishal zamanı bizde hemen pişik oluruz. Bepanthol baby kullanıyorum öyle zamanda iki üç kez sürüyorum hemen geçiriyorum
Esooo56 Sarı kantaron yağı çok iyi geliyor bez değişiminde pişik olan yere döküp 2 dk havalandırıp öylece kapatın 1 gecede geçiriyor Cady
Zlhaanne Burcum111 benimkide afedersiniz yumurtası pişmiş diş çıkartma döneminde 15 aylık bir öneriniz var mı
Merve9898 Onerrsinem ilk kızımda bu tariften yaptım daha çok pişik yaptı şuan oğluma saf zeytinyağı sürüyorum çok iyi geliyor
k105807 Esooo56 2 aylık kız bebeğim popoda değil de perine bölgesinde var. Kaç haftadır geçmedi. Gece bez değişimi yapıyor musun sürünce. Sadece sarı kantaron mu sürdünüz. Gündüz de sürdünüz mü
Cady Poly-ana benimki de huzursuz 1 haftadır gündüz uyumuyor hiç bundan dolayı mı uyumadı ağladı bilmiyorum
patronbebekk Cady bezinizi değiştirin yüksek ihtimal bez yapıyor ya da besin alerjisi düşünülür sürekli tekrarlayan pişikte
CanselMasal Cady biz hametan kullanıyoruz aşırı memnunum ne kullandiysam işe yaramadı bepantol sudocrem kullandım daha önce pek iyi gelmedi aile hekimimiz hametan önerdi çok iyi geldi