Oflu61 Ocean kullanıyorum kızım 4 aylık günde 1 fıs. Dediğiniz gibi sağlık ocağının verdiği bizde de çok gaz yaptı bide içeriği o kadar kaliteli değil maalesef
ozge3747 Oflu61 Doğru söylüyorsunuz benim de bu kullandığım damla en başından beri içime sinmemişti zaten saçma sapan bir şey
ozge3747 Neslihan95 Çok teşekkür ederim 🙏🏼Wellcare ve ocean hemen hemen benzer o zaman anladığım kadarıyla.
Papatyack Aysnrplt gerçekten saglık ocagının ki gazmı yapıyor ? Benimde kızım kıvarıyor gaza baglıyoruz ?
ozge3747 Oflu61 Bahar1425 Papatyack Evet kesinlikle sağlık ocağının verdiği Ya da bazı markalar gazı artırıyor. Benim bebeğim normalde zaten gazlı bir iki unutmuştuk vermeyi kızım daha rahat etti, ama damlayı verdikten bir süre sonra sancıdan ağlama krizine giriyor. O yüzden ben de değiştirmeye karar verdim.
ozge3747 Papatyack Gaz zaten sadece bazı vitaminleri gazı artırıyor. Eczaneden kendiniz alabilirsiniz.
Aysnrplt Papatyack evet hem de aşırı şekilde yapıyor. Tamam benim bebeğim de tamamen gazsız bir bebek değil ama Damlayı verdikten sonra çığlık çığlığa ağladı kıpkırmızı oluyordu direk çöpe attım
Bahar1425 cansin92 saglık Ocagı banada verdi devid 3 kullanıyorum. 2.aylıgız acaba bu mu gaz yapıyor bebişe
Oflu61 Bahar1425 yapıyor değişirmenizi tavsiye ederim ocean wellcare içeriği temiz olanlardan. Zaten bi şişe uzun süre gidiyor