ozge3747 Kurbaganinannesi Ben de bir ara acaba 3 aydan sonra mı devam etsem dedim ama bu D vitamini de çok önemliymiş, bıngıldağın kapanmasında falan etkili oluyormuş o yüzden ihmal etmekten de korktum 🤷♀️
ozge3747 Berilll2019 Çok teşekkğr ederim🙏🏼Galiba ocean alacağım tek fıs yeterli oluyor mu? 3 damla sanki çok az gibi geldi bana 🤔
Kucukkalbim ozge3747 Ocean 400 UI kullanıyorum bi yan etkisini görmedim hem içeriği bitkisel hemde uzun süre gidiyor oğlum 8 aylık halen kullanıyoruz günde 1 fıs yetiyor
Hocanne Kucukkalbim biz de ocean kullanıyoruz 2 aylık bebeğim. Bir damla şeklinde veriyordum bir fısla aynı mı acaba. Bir de sağlık ocağındaki doktor bana da devit verdi 9 damla bebeğe gaz yapar mı?
Kubramagdalena ozge3747 benim oğlum da çok gazlı bi bebekti wellcare kullanıyoruz doğduğundan beri. Hiç bi sıkıntısını görmedim. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. İçeriğinde zeytinyağı var zaten.
ozge3747 Hunilianne Bize sağlık Ocağı değil de özelde bir doktor vermişti ilk başta ama zaten doktora pek içimiz ısınmadığı için sonradan değiştirdik doktorumuzu. Verdiği damla f-D 400 mü öyle bir şey.. Ama ben kullanmak istemiyorum o damlayı.
Bahar1425 cansin92 saglık Ocagı banada verdi devid 3 kullanıyorum. 2.aylıgız acaba bu mu gaz yapıyor bebişe
Neslihan95 ozge3747 Wellcare Vitamin D 400 kullanıyorum günde bir puf şeklinde fıs fıs olması kullanım açısından kolay kızım 3 buçuk aylık D vitamini kullanmaya başladığı zamandan beri kullanıyoruz gaz yapmıyor tavsiye ederim
ozge3747 Neslihan95 Çok teşekkür ederim 🙏🏼Wellcare ve ocean hemen hemen benzer o zaman anladığım kadarıyla.
Oflu61 Ocean kullanıyorum kızım 4 aylık günde 1 fıs. Dediğiniz gibi sağlık ocağının verdiği bizde de çok gaz yaptı bide içeriği o kadar kaliteli değil maalesef
ozge3747 Oflu61 Doğru söylüyorsunuz benim de bu kullandığım damla en başından beri içime sinmemişti zaten saçma sapan bir şey