Nur489 Merhaba oğlum 6 aylık ve bugün sünnet oldu , bebeği bu dönemlerde sünnet olan anneler bana deneyimlerini anlatabilir mi çok tedirginim canı yanıyor . Ve bezi ne sıklıkla değiştiriyorsunuz ? Özellikle gece ne yapmalıyım ?
-Tusemcimm- Nur489 ben 2 buçuk aylıkken yaptırdım. Doktorum bezde kaka olmadığı sürece asla değiştirmemelisin dedi, idrardaki amonyak iyileşmeyi hızlandırıyor dedi. Öylede yaptım çişli bezi kaka yapmadığı sürece değiştirmedim, 5. Gün iyileşti
Newmother07 -Tusemcimm- ben bezi değiştiriyorum sürekli. Kremi var sürekli nemli de kalıyor kremden kaynaklı altını açtığım halde nemli olması normal mi sizce de pazartesi günü Sünnet oldu 5 aylık
BebitomveAnnesi Biz de salı günü sünnet olduk 5 aylık, sık sık bezini değiştiriyorum pipisi beze yapışmasın diye doktorumuz nemli kalmasın dediği için, her bez değişiminde 5 dk havalandırıyorum ağrısı olduğunda da calpol verdim
Nur489 BebitomveAnnesi ben de havalandırmak istiyorum ama çok hareketli o bölgesine zarar verecek diye çok açık tutamıyorum
aslaninannesiiii Bizde 2 aylikken yaptirmistik dr onerisiyle bardak kapattigimiz icin beze degmiyordu dolayisiyla bez degisikligiyle ilgili herhangi bir sey dememisti bende normal rutinde devam ettim kakaliysa hemen degistim
Nurgulll35 @Nur489 benim de oğlum oldu bugün 3 aylık çok ağladı evde öğlen 1 gibi olduk anca biraz topladı sayılır. Sizin doktorunuz kaç gün sonra yaptırın dedi banyoyu acaba
Nur489 Newmother07 geçmiş olsun 4 gün olmuş geçti inşallah demi yanması çiğ yaptıkça ağlamıyordur inşallah
-Tusemcimm- Newmother07 Krem olarak teramicin vermişti antibiyotikli onu kullanıyorduk bizde. Sizin doktorunuzun ne dediğini bilemem 🤷🏻♀️ Ama ben cerrahi yöntemle sünnet yaptırdım estetik dikiş vardı. Sadece ilk gün ağrı kesici fitil kullandım sonra bir daha kullanmadım çişli bezi kaka olmadığı süre değiştirmedim 5. Gün dikişler komple erimişti artık
BebitomveAnnesi Nur489 bir yerden tutunup ayakta durmayı seviyor biz de kollarından tutup 5 dk ayakta tutuyoruz açık bir şekilde, çiş yapar diyerek yere alt açma seriyoruz
Nurgulll35 @Nur489 benim doktor ertesi gün yaptırabilirsin diyince kafam karıştı çoğu doktor çünkü 3-5 gün arası demiş şaşırdım yani. Geçmiş olsun inşallah hemen atlatırlar
Fdmkaya Bizde 4 aylıkken yaptırdık kutu bardak kesip koyuyorduk beze yapışma olmasin diye 1 hafta o şekilde yaptik