Bugleminannesi28 Zehraaytar2507 yanlış uygulamaya giriyorum heralde! Kısıtlama yok tabi ama iyice amacını aştı bu uygulama. Bacım çocuğa bakıyorum zor tuvalete gidiyorum ne anlatıyorsun
Ebrarsaremm Çocuktan fırsat bulup aç karnımızı doyurup WC ye gittik de zevk kaldı aklıma gelmiyor yorgunluktan uykusuzluktan 🙄
silaa66 Zehraaytar2507 delimisiniz, akıllımısınız arkadaş anlamıyorum ben ya ? Canınız mı sıkılıyor al eline kitap oku abuk subuk post açmaya çok mu meraklısınız amacınız ne yani sanane kim ne yapıyor zevkine tüküreyim oldumu😂
Yusufumkalbm Zehraaytar2507 afedersiniz ama çişimi tutmaktan patlıycam şuan.bebeklerden çişe bile gidemiyorum.önce çişimi yapmaya gideyim sana sonra söylerim ne yaptığımı şekerim…tövbe tövbe iyicene balataları sıyırdı bu ve bunun gibiler ..
Busragokceberra Zehraaytar2507 Canım bu kadar açık konuları Peride de konusabilirsin burası orası değil☺️
Rabis_42 Zehraaytar2507 çakmağı çakıyoz kendimize daha da alev alev yansın diye kshdjs . Tövbe yarabbim ya bu kadar mi işsizsiniz anlamıyorum
Rabis_42 Beyninizikullanmakucretsizdir yansın ayol kız kocası yokken zevk istiyormuş çaksın çakmağı bir tarafına madem yanıyor alev alev yansın skdnjssm