Hayallerhayatolsa atlassmoms tatlıya bağlandı sonunda ama sizin şu sohbet için burdaydım valla çok eğlendim ❤️❤️
kizlarimbenimherseyim Kadinlar bu kadar net konuşmaz asla bu postu açan erkektir bu uygulamaya da sizmislar sonunda modutorler uyuyonuz mu kapatın bu hesabı yada engelleyin bizim de yapabileceğimiz bisey varsa soyleyin yapalım bu sapiklardan bıktık artik
kizlarimbenimherseyim Hayallerhayatolsa evet gerçekten tabiki bi tane bi adet takip vardi pepap diye erkek doluydu sildim bi daha kullanmadim bi bayan bu kadar acik konuşmaz öyle değil mi bazı erkekler kadın profili ile geziyor ınstagramda da var facebook ta var buraya da sizmislar işte
Hayallerhayatolsa kizlarimbenimherseyim bayagıfırda üyesi farklı sorularda var bilemedim ama ayıp ya erkekse gitsin ne işi var burda
kizlarimbenimherseyim Hayallerhayatolsa farkındamisin hiç bir yoruma cvp vermemis kadin olsa kendine kötü yorum yapanlara cvp vermezmiydi?
atlassmoms Hayallerhayatolsa ya böyle anlaşıyoruz😂🩷heryerden de yazıyo laf yetiştiremiyorum bildirimlerin sadece pempeyle doldu böyle dediğim zamanda küsüyo tripkolik biraz😂
Hayallerhayatolsa atlassmoms ama zeka işi bu iş deyim hazır cevaplı olmak biraz onu gösteriyor iyisini iyi 😂😂😂🫵🏻🫵🏻🫵🏻
ceriio atlassmoms hanımefendi benim daha özelden 2 gün önce yazdığım yazıya cevap vermedi buralarda herkese yazıyor maşallah moralim kızgın ona
Beyninizikullanmakucretsizdir ceriio kız bildirimler çok olunca kaçırıyorum yukardan hepsini okunmuş gibi tıklıyorum 😬
Tu_Na Zehraaytar2507 bak ne yapıyoruz biliyormusun yolda geleni geçeni tutuyoruz yuh ya burda bebek anne hariç herşey konuşuluyor Dilan Polat yok şunu yaoti yok kaynanam yok görümcem kocam aldattı zevke geldim ne yapayım yazık vaalla