Yenianne7 Defne_cicegim 2.30 gibi uyandı gözler fal taşı gibi. 1 saattir sallıyorum topuklarım acıdı artık şuan yeni bayıldı ama gözler yarı açık bekliyorum iyice uyumasını 🙄 7 ay 14 günlüğüz 🤦♀️
Ozgesert Mertinannesi34 benim oğlum da 6 aylık geceleri uyumamaya başladı sizin de bu ay mı başladı bu durum
fatmagul003812 Bukrem62 gazi vardir kesin.benim bebegimde cok gazliydi ama yuzustu rahat yatiyordu.sende gozetim altinda o sekilde yatir ama gozun surekli uzerinde olsun faydasini goreceksin hem daha uzun sure uyuyorlar yuzustu.
Hilalkorkmaz -Mutluluk ben de aynı durumdayım 2 saat uyuduk sadece ve şu an uyumayı bırak oyun oynuyor
-Mutluluk Hilalkorkmaz Aynen öyle 2 saat uykuyla bizimki de daha oyun oynamayı bilmiyor ama istiyor ki meme ağzımda olsun anaaaa açıkırsaaam hemen süt çekem anamı çıldırtaam😁
mrvn Aysegul06 Otomatik beşik sallama aparatı canım. Nette var. Ahşap beşik içinmiş. Biz şimdi odadan odaya tekerlekli beşik kullanıyoruz. Ona yaptık. Baya uğraştırdı ama iyi oldu🙂
16022019 9 ay 12 günlük ne gece ne gündüz uyuyor.. sabah 7-8 gibi aglaya aglaya uyuyor. Artık gece olsun istemiyorum
Fatma--- 12 ay 1 hafta büyüyünce uykusu düzelir sanmıştım daha beter oldu. 5aylıkken ne güzel kesintisiz 3-4 saat yarardı. Şimdi dk başı uyanıyor. Gecemiz gündüz oldu resmen. Allahım aklımı koru