Senamira Defne_cicegim allah kolaylik versin biz 40günlügüz ama maalesef kolik uyumak istiyor uyuyo daliyo oda ayakta sallayarak bırakıyorum feryat figan evde 3 kişi haddinden gelemedik sırayla kucaktan kucaga ayaktan ayağa geçiyor yok banamısın demedi ya etrafı izlemek istiyor yada kucakta sallanmak etrafı izlemek istiyor benim 2.cocugum ilkinde kolikti buda maalesef önce durumu kabullenmek gerekiyor bir tesavisi bir ilacı yok büyünceye kadar sabır sonra hatırlanmıcak bile bol dua bol morel
Askmeyvesininannesi Defne_cicegim diren anne :)) sabret :) bu sancılı dönem geçicek 8 aylık benim oğlum bu kezde dişten uyanıp ağlıo 😀 buna alışsan iyi olur haa önerim şu , acil kolik müzik aç ve onla uyut.
Bensukus 65 günlüğüz ayakta sallamaktan anlamıyor kucakta sallıyorum uyudu diyorum koyunca geri uyanıyor dün sabah yedi de uyudu inşallah bugun böyle olmaz
fatmagul003812 Bukrem62 gazi vardir kesin.benim bebegimde cok gazliydi ama yuzustu rahat yatiyordu.sende gozetim altinda o sekilde yatir ama gozun surekli uzerinde olsun faydasini goreceksin hem daha uzun sure uyuyorlar yuzustu.
Bgrynkuras 2 ay 28 günlüğüz ve tabiki bir ayakta bir beşikte sonuç uyumuyor kardeşimin de 38 günlük onda da durumlar aynı o bahsedilen şu kadar bu saat uyunan uykuyu doğduğundan beri görmedim🥺
Guel_ Defne_cicegim bizde 2 ay 23 günlügüz hala uyumadi bebegim gazli bi bebek tam uyutum diyorum ikinarak geri uyaniyo uykusu kaciyo🤦🏻♀️
Lavanta35_ sedayt 02.46 6.5 aylık 12de uyandı resmen 3 saattir be oturuyo ne yatıyo ne kalkıyo nede emiyo çok şükür yorgun düştü şimdi memede bayıldı
[silindi] Defne_cicegim 64 dkdır uyutmaya çalışıyorum saat olmuş 2:54 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Sıcakladı uyandı su içince cine döndü 🙄 6,5aylık