Rumeysa6115 Tulaytemur iki yaşında niye o kadar sık uyanır ki acaba artık aralıksız uyuması lazım. Bi derdi bi skıntısı mı var kendini ifade edebiliyor mu konusuyo mu
Tulaytemur @“Rumeysa6115”#p27896451oldu bitti aynı benim ki ama yeni dogdugunda gelen aldı uykusunda giden aldı herkes onun yüzünden şuan böyle diyo
1234__ Rumeysa6115 yeter artık ya sinir krizğ geçiriyorum üç saat sonra kalkıp işe gidicem birde yeminle bezdim çocuk eşittir uykusuzluk bu ne ya birde 6 aylık olduk
Rumeysa6115 1234__ yaa Allah yardım etsin size de. Çok zor gerçekten. Neden uyumuyor acaba bi dersi mi var keyfi mi yoksa
1234__ Rumeysa6115 inanın bilmiyorum tek bildiğim delirmek üzreyim🥹🥹saat 4 birazdan işe gidicem ben böyle hayatın
Tulaytemur Rumeysa6115 Sevmek için bi kaç defa dokunmayın uyusun fln dedim ama dinleyen kim şuanda 2 yaşında herkes bebeklikten uykusundan ettiler diyo
Rumeysa6115 Tulaytemur ama yazık degıl mı uyuyan bebek uyandırılır mı yazım günah sımdı sen çekıyorsun gelsın bı gün bksın onu yapan bklkm
Tulaytemur Rumeysa6115 Ay valla kafayı yicem ne zaman son bulur bilmiyorum 2 yaşında hiç görmedim akşam yatıp sanah uyandıgını 🙈
Rumeysa6115 Tulaytemur ayy kıyamam ya aslında akşam yatıp sabah kalkacağı saate gelmis ama işte. Allahım biran önce uyku versin miniğe ❤️
Gizemmozcann Benimkide 6 aylık olmak üzere 1 haftadır 2 de kalkıp 5-6 da yatıyoruz sonra öğlene kadar uyku 😔 saatleri değiştirmenin bi yolunu bilen atsın üzerime 😀
ialbayrak98 Bıktım şu gazdan ya çocuğun uykusunu böldü zaten doğru düzgün uyumadım. Bir de yarın akşam misafir var 😢