Tulaytemur Rumeysa6115 Aynı sorunu tek ben yaşamıyomuşum delircem ya kızım 2 yaşında geceleri uyanıyo sürekli
1234__ Rumeysa6115 yeter artık ya sinir krizğ geçiriyorum üç saat sonra kalkıp işe gidicem birde yeminle bezdim çocuk eşittir uykusuzluk bu ne ya birde 6 aylık olduk
Birdunyabircennetannesi Kbrayuca 28 aydır çözüm bulamadım bulursanız söyleyin Ve cesaretinize hayran kaldım Planlı gebelik mi
Rumeysa6115 Kbrayuca oyyy Allah yardımcınız olsun valla uyumayan ne kadar zor perişan ediyor 😔 bizde bulsak heralde uyuyo olurduk 😀😀
niHanzade Birdunyabircennetannesi 28 aydır çözüm bulamadım demeniz 2-3 yaşında düzelir umudumu yerle bir etti😭
Kbrayuca Birdunyabircennetannesi hayır planlı değil. Bende neyime güvendim inanın bilmiyorum ama duyunca çok heyecanlanmıştım
Birdunyabircennetannesi Rumeysa6115 Sabah istediğim saatte uyanacağım için😅 Ay bilmiyorum deli miyim neyim,😅
Birkizannesi123 Rumeysa6115 kabızlık sorunumuz var inadindan kakasını yapmıyor bekletiyor uyutuyorum yine bobon acı diye uyanıyor ağlıyor çıldıracam
Rumeysa6115 Birkizannesi123 ayy canım benim. Kaç yaşında peki ? Meyve suyu filan içirdiniz mi kabızlıgını geçirmek için uykuluyum aklıma baska bişey gelmedi 😞
Birkizannesi123 Rumeysa6115 2 yaşında ilaç fala kullanıyoruz ama yok yapamıyor kızımin yemeyle arası yok ilacı bile o kadar zor veriyorum ki
Rumeysa6115 1_prensesannesi_ oy kıyamam ya gazı vardır 😔 bol bol masaj yap rahatlar inşallah. Valla benim kızım da yedi bucuk aylık diş mi çıkaracak yoksa ne bilmşyorum uyanıyor ışığa bay bay yapıyor alkış yapıyor bende cıldıracam artık az kaldı 😂
Rumeysa6115 Birkizannesi123 oda rahatsız olduğu icin gece uyumyo tüh ya Allah yardımcınız olsun sizinde 🫤
Rumeysa6115 Birkizannesi123 ben arada sinirden ağlıyorum 😂 ara da gülüyorum iyice delirdim uykusuzluktan 😏
Rumeysa6115 Tulaytemur iki yaşında niye o kadar sık uyanır ki acaba artık aralıksız uyuması lazım. Bi derdi bi skıntısı mı var kendini ifade edebiliyor mu konusuyo mu