yamacmomss Mrtlh ayy evet daha birşeyini almadan söyleyenler var ben iphonee alıcamm tatile gidicem ama sonrası fırt zırt hiçbirini yapamıyor😂
Tubanurrr Mrtlh ben yurtdışında yaşıyorum ama Türkiye den bir kuzen ve kuzeneşlerinin olduğu bir WhatsApp gün grubunda varım dönen muhabbet hep şunu aldım bunu taktım şu kadar para harcadım diye dönüyor hep bir yarış halindeler şaşırıyorum gerçekten okurken
Mrtlh rainayaz ben de hep şeyi merak ederim diğerleri yokken arkasından atıyoalr acaba benim arkamdan ne diyolar diye merak ediyorum 😂vizyon anlayışları marka giyinmek iyi giyinmek
rainayaz Mrtlh ya sana yaşadığım bir olaydan bahsedeyim. Kız geliyor bana eltisinin dedikodusunu yapıyor sonra eltisine gidip benim dedikodumu yapıyor 😂 birde bi tane arkadaşı var benimle tanıştırmıştı bir ara o kıza da gidip benim dedikodumu yapıyor arkadaşı da gelip onun dedikodusunu bana yapıyor 🤣🤣 yani böyle bir döngü anladın mı kız bildiğin leşşş
rainayaz Mrtlh ohoo bu daha ne ki neler var da daha da rezil etmeyeyim şimdi zaten olmuş olacağı kadar 🤭😂
hepoyleolurzaten_ Mrtlh Belli bir zamandan sonra kafa kimseyi kaldırmıyor da o yüzden 😂 Tek değilsin, benim de arkadaşım olan 3-5 kişi var, geri kalanı tırı vırı, yaşadık gördük 😎