Diger tarafta yazmistim.1 hafta once makat catlagi ameliyati oldum. Lokal anestezi olacaksin dedi dr. Ama ben ac gitmeyi unuttugum icin farkli bir uyusturucu kullandi islem sırasında cok az bisey hissettim.Bende 2 adet çatlak vardi ve basurumda var normalde ama o an olmadigi icin dokunmadi dr. Antibiyotik ve agri kesici verdi. Tuvaletimi yaparken ölmek istiyordum dinmek bilmeyen agri kanama bebegimi kucagima alamiyordum 3.5 aylik kizim var.Sut sagdim onun icin yaklasik 12 saat emzirmedim ameliyat sonrasi. Simdi ise dunya varmis diyorum ameliyattan ciktigim ilk gun tuvalete ciktim korkarak agridan eser yoktu sadece ameliyat agrisi vardi biraz. Basur icin ameliyati onermiyor benim dr. Bu her insanda olan ama dikkat edilmesi gereken bir konu basuru almak iyi degil masanin bacaklarini kesiyormussun gibi dusun demisti. Bol su iciyorum. Bu arada kabızlık veya ishal olmamasina ragmen bende catlak olustu sanirim normal dogumun kotu yani buydu benim icin.Biraz uzun oldu kusura bakma bana kalirsa o ameliyati ol ☺️