Beyzayuksel Kuzeymomss Kuzeymomss sizin sikayetiniz nedir bendede basur hemoroid vardi ilaç kullandim iki ay sonra kontrol dediler gittim bu seferde foktor muanede sarkma gördü koloniskopi istedi Kayseri sehir hastanesine gittim yani devlet hastanesi anestezili yapıyormuş sakinleştirici ilac veriliyormuş bende özel de yaptırmak istiyorum anestezili 4.5 milyar dediler yarın ilk muaneye gidecegim
Kuzeymomss Beyzayuksel Bende devlette olacağım anestezi verip olacağı söylendi. Benim sezeryandan beri geçmeyen alt karın ağrım var. Birde 2 defa dışkım da kahverengimsi akıntı gördüm. Ondan önce antibiyotik kullandığım için de akıntı olmuş olabilir dedi doktor. Her ihtimale karşı yapalım dedi. Siz hiç devlette anestezi uzmanı ile görüşmediniz mi?
Beyzayuksel Omeraslan anestezi almadan kolonoskopi nasıl oluyor devlet hastanesi benden de koloniskopi istedi anestezili degil güçlü bir sakinlestirici veriyoruz dediler de
Omeraslan Beyzayuksel Kısa mı bakacaklar yani şöyle Beni uyuttuklari zaman anestezi ile bakabildikleri kadar uzun baktılar tüm bağırsaklara bakılmış gibi düşünün. Anestezi vermeden baktıklarında yaklaşık 30 cm bağırsağa baktılar. Zaten güzel diyet yapıldıktan sonra sadece gaz gaz sancısı oluyor işlem sırasında büyük ihtimalle size kısa bakacaklar ki tamamen uyutmuyorlar sizi
Beyzayuksel Kuzeymomss hayır randevuyu veren hemsireye sordum anestezi yok sadece güçlü sakinleştirici veriyoruz dedi
Beyzayuksel Kuzeymomss inşallah temiz gelir sonucumuz ne zaman gününüz siz hangi sehirde oturuyorsunz
2cocuk_1anne_ Kuzeymomss çok geç iş olsun size bir şeyden bahsetmek istiyorum Kızım 3 yaşında 2 ay sonra 3 buçuk olacak Geçenlerde afedersin kakasını yaptı balgam gibi açık krem renkli bir şey geldi anlamadım ne olduğunu bilmiyor dum bir kaç gün sonra Çişini yaparken geldi yine balgam gibi yarısı krem renkli yarısı kahverengi onun dışında ters bir şey görmedim sizinki böyle bir leymiydi önemli bir şey mi acaba korktum şimdi
Kuzeymomss Beyzayuksel Anladım, ben anestezi uzmanı ile görüştükten sonra gün aldım ona sordum. Anestezili olacak dimi diye evet dedi
Beyzayuksel Kuzeymomss Kayserideyim bende Perşembe gunu benimde var randevu ama ben devlet Hastanesi’ne gitmiyecem sanirsam özel hastaneye tekrardan muane olacağım
Kuzeymomss Omeraslan Merhaba, sizi çok bunalttım ama son bir kez soru sorabilir miyim? Benim yarın diyette son günüm diğer gün kolonoskopi olacağım, son gün meyvesuyu hariç hiç birşey tüketilmiyor mu acaba?
Kuzeymomss Omeraslan Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bana hiç birşey demediler o yüzden tekte de bitsin istiyorum bu işlem. Ondan biraz tereddütteyim
Kuzeymomss OptimusPrime Çook teşekkür ederim. Ben bugüne kadar hep kayısı ve şeftali olarak meyvesuyu içtim 🤦🏼♀️ benim kolonoskopim yarın sabah 9 da, sanırım sadece sabah öğününü yiyip sonrasını kesmek
OptimusPrime Kuzeymomss bu geceden itibaren bir şey yemeyeceksiniz artık. Bugünde sıvı beslenirseniz çok daha iyi olur. Benimki kasımda taa 😬 Bekliyorum. Genel anestezi ile mi yapilacakmis? Bana kimse bir şey demedi. Anestezi uzmanına da gittim kağıtlari imzaladı bıraktı direk. Hiç sormadım da ben genel anesteziyle olur mutlaka diye. Ben aynı anda hem endoskopi hem kolonoskopi yaptıracağım. Korkuyorum.
Kuzeymomss 2cocuk_1anne_ Çok teşekkür ederim. Yetişkinler ile bebeklerin arasında mutlaka fark vardır. Yediği birşey dokunmuştur, hasta ve balgamlı öksürüyorsa onu kakasından çıkarmıştır. Siz yine ihmal etmeyin doktora bir gidin ama emin olun yetişkinler ile bebeklerde fark vardır.
Theodora 2cocuk_1anne_ Oglumda da olmustu o dediginiz ben doktora sordum onemsiz oldugunu soyledi. Siz yine de gouturun doktora ama.iciniz rahat olsun diye yazdim😅
2cocuk_1anne_ Kuzeymomss hasta felan değil ilk defa böyle bir şeye denk geldim ama dediğiniz gibi götüreyim hastaneye çok teşekkür ederim 🌸
Kuzeymomss 2cocuk_1anne_ Yediği şeylerden dolayıdır diye düşünüyorum. Yine de götürün tabi içinizde şüphe kalmasın.🌸