Aysenur348f hiralya merhabalar. Yeni gördüm. Çok geçmiş olsun. Benim deli dana çok iyi sizinki de iyidir artık 2 ay olmur nerdeysr
asdfgh07 Tosbikkkk evet yatakta zırlarken kendini yatağa bıraktı dirseğine yük bindi. Dirsekte olduğu için hareket kısıtlılığı kalıyo mu diye sorcaktım bu olayı yaşayanlara 😔
Tosbikkkk asdfgh07 kuzum hiç üzülme nazarda olmuş olabilir bol bol oku Doktor seçimini iyi yap bide Kaç yaşında evladın
emotion1234 Mikoiledikonunannesi merhaba çok geçmiş olsun bebeğinizin durumu şu an nasıl harektşerinde büyümesinde herhangi bir sorun var mı bir de neden ameliyat oldunuz acaba parçalı kırık mıydı kırık olduğunda kaç aylıktı
emotion1234 Aysenur348f merhaba bebeğinizin durumu şu anda nasıl acaba neden ameliyat oldu alçıyla olmadı mı şu an hareketlerinde büyümesinde herhangi bir sorun oldu mu
emotion1234 Mikoiledikonunannesi benim kızım da 13 aylık kızım parkta birlikte kayarken kaydırakta bacağı kaval kemiği kırıldı sizin süreç nasıl ilerledi yürümede bir sıkıntı yaşadı mı şu an alçıda bacağı 17.günüöüz