Babymom5 Tugbayildizz bize de yanlışlık olabiliyor kesin net birşey olmadan hemen telaşlanmayalım dediler ama biz çok üzüldük günlerimiz saatlerimiz geçmek bilmiyor 😢
Pastaneusuluislakkek Babymom5 açlık hali topuk kanı sonuçlarını olumsuz etkiliyor. Bu sebeple biz de benzer sorunu yaşadık, gönlünüze ferahlık yavrunuza sağlık diliyorum
Babymom5 Pastaneusuluislakkek Allah razı olsun çok teşekkür ederim bütün yavrulara rabbim sağlık versin 🤲🏻 inşallah bizimde sizler gibi temiz çıkar sonucumuz
_YanakReisinAnnesii Babymom5 daha yeniler de tanıdığım birisi yaşadı bu durumu. Topuk kanları sıkıntılı geldi ve ter testi istenildi (galiba bu hastalıkta isteniliyor hangisi sıkıntılı gelmişti tam hatırlayamadım) o temiz gelmiş. Bir sorun yokmuş yani 😊 bizimde fkü sıkıntılı gelmişti verdiğimiz 3. Topuk kanın da normal geldi. Benim oğlumla aramızda da uyuşmazlık vardı ve sarılıktı. İlk günler sarılık yeterli beslenememe alınan kanların uygun koşullar da saklanmaması gibi durumlar sonuçları etkileyebiliyormuş, 3. Topuk kanını alan ebe bunları söylemişti bize .
Babymom5 _YanakReisinAnnesii teşekkür ederim yorumunuz için. Bizde inşallah onlar etkilemiştir sonucu diye düşünüyoruz 🤲🏻
Hemsire_61 Babymom5 sizin bu yazdiklarini okuyunca içim sizladi… 11ay öncesinde kizim yogunbakimda yatarken doktorlar topuk kanlarinin temix gelmesine ragmen kistik fibrosiz tanisi yönünde bize cok konustular ben asla kabullenemedim cunku iki topuk kanimizda temizdi bende hemsireyim. Ailede genetik bu tarz bir hastalikda yoktu. Bebegime ter bezi testi yaptirmak istedim kafamdaki suphe gitmesi icin sonunda sikayetimize tani koyulmustu refluydu bebegim. Bence sizin bebeginizinde biseyi yok Rabbim sonuclarinizla yuzunuzu guldursun ins🤲
Babymom5 Hemsire_61 yorumunuz beni de duygulandırdı 🥹 bu süreçte fazlasıyla duygusallık oluyor ekstra sağlık sorunu olduğunu düşünmek bile insanı mahvediyor. Yavrumun yüzüne baktıkça kahroluyorum ya gerçekten varsa diye 😢 Allah hayırlı uzun ömürler versin yavrunuza yavrularımıza inşallah dediğiniz gibi olur çok sağolun ❤️
RabiaBspnr Babymom5 aynı durumu bende yaşadım ilk başta kilo kaybı benim çocuğumda da olmuş birazda sarılığı vardı bende çok üzüldüm ama içim rahattı bulguları yoktu kilo alımıda iyiydi o yüzden hiç üzülmedim iradeli oldum çok şükür aramadılar ikincisi temiz çıktı yani bizim değerimiz 137.5 tu
Babymom5 RabiaBspnr peki bu hastalığın bulguları ne benimle de paylaşır mısınız? Bizimde şuan kilo alımı iyi gidiyor inşallah bizimde temiz çıkar 🤲🏻 bizimde 90 çıkmış değerimiz
RabiaBspnr Babymom5 emin olun aramayacaklar sizinki daha düşük çıkmış boşyere üzülmeyin Allahtan iyi şey düşünün başınıza iyi şey gelsin kötüyü çağırmayın. Bende çok araştırdım nefes almada zorluk, tuzlu terleme., kabızlık, öksürük felan
RabiaBspnr Babymom5 normal değer 60 felan mış zaten ama ben kime sorduysam 2. Temiz çıkıyor çıkmasa ter testi yapıyorlarmış ondada temiz çıkıyor diyorlar
Babymom5 RabiaBspnr hep dua ediyoruz iyi düşünmeye çalışıyoruz gönlümüzü ferah tutmaya çalışıyoruz adaklar adadık inşallah temiz gelir sonucumuz 🤲🏻 bu bulguların hiç biri yok bizde çok şükür inşallah yavrumda yoktur bu hastalık 🤲🏻
Babymom5 Hanımlar sonucumuz çıkmış arayıp öğrendik. Çok şükür temiz gelmiş dünyalar bizim oldu. Buraya yazıyorum ki aynı durumu yaşayıp üzülenlere umut olmak için ❤️