rainayaz _anne_ ben A101′deki termoslardan aldım gece 12 gibi sıcak suyu koyardım sabaha kadar da sıcak tutardı. Hem uygun hem işinize yarar 🙌
_anne_ Pnarer9 kaç saat sıcak tutuyor barda olanından almak istiyorum bazıları sıcak tutmuyor yazmış yorumlarda ama
Gulcan01- _anne_ e bebeğin baby plus terkisini aldık lacivert ve bordosu olan 8 saate yakın sıcak tutuyor mesela yazın baya sıcak tutuyordu şimdi geceleri 16 derece oluyor ev. Sabaha ılık oluyor
_anne_ kolonyalimendil Bende baby plus kullanıyorum ama yetersiz geliyor artık 2. Termosa ihtiyacım var
Sedoa_ _anne_ stanley yemek termosuna mücver koydum 10 saat yolculuk yaptık hala sıcaktı 😀 kendi kullandığım kahve termosu da acayip sıcak tutuyor
Merveio14 naynini gece 1 de koymuştum ertesi gün 12 gibi su ılıktı hatta bende şaşırdım bu kadar uzun süre olmasına, elim ayağım oldu resmen . e bebek diğer termosları küçük bunun haznesi oldukça geniş su mama çorba baya iyi litresi tavsiye ederim
naynini Merveio14 bir tane aldım Beyaz simli diye ama denedim 8 saat bile dayanmadı 🙄 skip hop aklımda şimdi. Decathlon ile idare ediyoruz ama biz de dışarı çıkarken kullanırız artık, oğlumuza özel alalım istiyoruz 😊 baby plus a bir şans daha vereceğim 😊
_anne_ Merveio14 Bende kullanıyorum ama havalar soğudu eskisi kadar sıcak tutmuyor sabaha kadar neden acaba
Merveio14 naynini Benm aldığım bu canım . E bebekte %15 indirimli 382.5 a geliyor. Bende internetten alacaktım ancak trendyolda falan gönderilen termoslarda hem ezik gönderildiği yazılmış resimdede gördüm o yüzden risk atmadım mağazasından almıştım 337 idi ben aldığımda
Pnarer9 _anne_ 24 saatten fazla eşim göreve götürüyor gelince hala sıcak oluyor içi orjinal olmasına dikkat edin sahteleri çok fazla
Sedoa_ _anne_ yemek termosuna ek olarak kendim kahve için bardaklı olan değil direkt içilenlerden kullanıyorum tık tık ağızlı olanlardan 0.47 litre
Merveio14 _anne_ Hangi marka kullanıyorsun canım vakum yalıtımI zarar görmüş olabilir yada ağzı tam kapanmadı mı acaba. Kullanmadan önce kaynar su ile içini bi ısıt istersen . Sorun devam ederse aldığın yere bi götür yardımcı olurlar heralde