bluem ozge2388 erkeklerin bunu pek becermesi bence mumkun degil yada nadir yani bi kadini orgazm noktasına getrecek erkek nadir oluyor amaa kadin masturmasyon yaparsa daha cok orgazm olur 👍 kendi düşüncem
Ambrossia ozge2388 önce kendinizi keşfetmeniz gerekir en çok neyden haz duyuyorsunuz ilişkide eşinizin hangi dokunuşları hoşunuza gidiyor vs bunları keşfettikten sonra eşiniz o noktaları uyarabilir ya da hangi pozisyon hoşunuza gidiyorsa o pozisyonda devam edebilirsiniz odaklanmaylada alakalı
Defnesare15 1gulceninannesi aynı değil vajinal iyi olanı🫣 diğeri de eh işte içimiz bi kıpraştı şükür durumu😂
bluem RedFlower_ int bakın istersenz ben nasil anlatayim 😅 ama ust uste3 kere orgazm olunabiliyr yni bende oyle oluyor
ALPARSLAN_bey ozge2388 15 senelik evliyim çok şükür cinsel hayatımız süper gidiyor ilk olarak ön sevismenizi güzel yapicaksiniz stresli olmuycaksiniz ıslanması için birleşmeden sonra eşinizi yönlendirin güzel sözler söyleyin tabiki o da size soyliycek sonra gerisi gelir zaten
beyoglu67 Ay valla utanarak yazıyorum biraz 😂 klitoris noktası var vajinanin üst kısmında Ben ilişki esnasında orayi uyarıyorum ve esimle ayni anda hazza ulasiyorum genelde diyim😅 Ve bence onu yasamadan ilişki yasamanin hiçbir anlamı yok net söylüyorum