noluyasanagenemiros Kız normalde çocuğum 11 buçukta uyur sabah 5de kalkardı anaammmm 4de bi uyandı hala uyanık 3 ay 14 günden selam🤣 bende kalktım yemek yapim bari dedim napim 😩🤣🤣 kızlar yoksa uyku gerilemesine hoş mu geldim 😊
Biz4kisiyizkardes noluyasanagenemiros o ay da bir atak haftası oluyordu sanırım uyku gerilemesi, meme reddi yapabiliyor bazı bebeklerde benim oğlum daha o aya gelmedi ama kızımı çok net hatırlıyorum ayakta gezip kucağımda pış pış yaparak emzirmiştim Allah’tan ki sonra geçti 😃 kolaylıklar diliyorum size de 😊
Tombikdonerartikcokpahali noluyasanagenemiros abaruwww kız zaban köründe bide 😅 Allah yardımcın olsun havalar da soğudu karanlik olur etraf
vizviz8ari Bizde 5 buçukta uyandık hastaydı oğlum boğazı o kadar kötü olmuş ki ağlıyor ama sesi çıkmıyor 😢 mama ilaç fln verdim şuan sallıyorum hala
vizviz8ari noluyasanagenemiros evet ya gerçekten mahvoldu çocuğum , 40 çıkınca rahatlarsın diyorlar ama külliyen yalan 14 aylık şuan benim ki doğduğu günden beri anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi geceleri insanlıktan çıkıyorum rahat vermiyor asla sürekli uyanıyor inşallah sizin ki böyle olmaz yoksa işiniz zor😃
noluyasanagenemiros Biz4kisiyizkardes evet 2 haftada aynı kilodayız hiç meme mama yok aynı kiloda kalmış çocuğum
noluyasanagenemiros Tombikdonerartikcokpahali valla yaptım sabahın 6sında akşam yemeği şimdi oturuyorum her yerim ağrıyor sırtım kemiklerim 😞