tekbasimabakiyorum Böyle giderse gruptan çıkacağız galiba!!! Maçı kimler izledi? Kimleri beğendiniz? Kaç fanatik anne var görelim 😁
Khaleesiii tekbasimabakiyorum evde fanatik bi kocam var bağırıp duruyodu saatlerdir allaha çok şükür bebelerim uyanmadan, tv kırılmadan bu maçta bitti sana hamd olsun yarabellalemin 😅😅
terazikadini tekbasimabakiyorum eminmisin? Hep son dakikalar gol atıyoruz farkındaysan çıkacağımızı sanmıyorum pek 😁
tekbasimabakiyorum terazikadini Kopenhag berabere kalırsa ve biz de berabere kalırsak her türlü çıkıyoruz. Kendi sahasında yendiysek Arena’da sahaya gömeriz bence 😁
Huma_kus34 terazikadini bızımkılerın kıcı yırtılana kadar ses telleri zarar görene kadar bağırsın bak elin adamı sessizliği öğrenmiş 😂😂
dombilininannesi Takım olarak bence genel olarak iyiydik ama boey inanılmaz oynadı bence. Takım dinamiği süper görmek istediğim galatasaray budur 😍💛❤️
tekbasimabakiyorum dombilininannesi kesinlikle. Sasha Boey’e çılgın teklifler var. Seneye bizden gider muhtemelen. Kerem’e gıcık olmaktan çenem ağrıdı, öyle sıkmışım ki kendimi 🤣
terazikadini Huma_kus34 allah seni napmasın 😂😂😂 benimki de öyleydi bebekten önce şimdi çıtı çıkmıyor adam sessiz sevincem diye kıpkırmızı oluyor 😂😂😂😂 sizinkide inşallah eğitimini tamamlar sjsjsj