dombilininannesi Takım olarak bence genel olarak iyiydik ama boey inanılmaz oynadı bence. Takım dinamiği süper görmek istediğim galatasaray budur 😍💛❤️
tekbasimabakiyorum dombilininannesi kesinlikle. Sasha Boey’e çılgın teklifler var. Seneye bizden gider muhtemelen. Kerem’e gıcık olmaktan çenem ağrıdı, öyle sıkmışım ki kendimi 🤣
Huma_kus34 terazikadini bızımkılerın kıcı yırtılana kadar ses telleri zarar görene kadar bağırsın bak elin adamı sessizliği öğrenmiş 😂😂
terazikadini Huma_kus34 allah seni napmasın 😂😂😂 benimki de öyleydi bebekten önce şimdi çıtı çıkmıyor adam sessiz sevincem diye kıpkırmızı oluyor 😂😂😂😂 sizinkide inşallah eğitimini tamamlar sjsjsj
dombilininannesi tekbasimabakiyorum aynen bencede gider seneye. Kerem zaten beni kanser ediyor konuşmak istemiyorum jdjdj . Bide barış alper terminatör oldu resmen bu maçtan sonra onu da takibe alırlar . Ve ndombele de formda olmamasına ve kısa süre almasına rağmen aşırı beğendim. Şu kadroyla bu sene kombinem olsun isterdim önceden olduğu gibi ama nasip djjdkf
Huma_kus34 terazikadini benım kız1 bucuk yaşında 3.golde bı bagırdı nasıl korktum 😟 çocuk korkmadı sen korktun dedi geldi sarıldı hepimize 😆😆 ınsallah alısır ama sanmam
terazikadini Huma_kus34 ayy allah sabır versin fanatik erkek çookk zor çok ben arada bir babasına devrediyorum uyutsun diye zor uyuduğunu bildiği için çıtını çıkaramıyor
Laden tekbasimabakiyorum bir fenerbahçeli olarak tebrik ediyorum☺️ Siz alışmışsınız güneşli günlere, biz gecenin dördü beşiyiz…. -fenerbahçe taraftarı
tekbasimabakiyorum Laden bu sene siz de çok iyisiniz. Şampiyon olma ihtimalinizi yüksek görüyorum önceki yıllara göre 🤗
Laden tekbasimabakiyorum şampiyon olurlarsa babam sevinir iyi olur☺️ Ben alex volkan falan gidince bıraktım taraftarlığı. İşte biri sorunca fenerbahçeliyim diyorum o kadar. Kimler var takımda haberimde yok. Neyse ali koç istifa😁😁
Laden Cocukgelisimcimomy bir kere şampiyon olmuştu fenerbahçe. Biz eniştemin doğan görünümlü şahinine bindik kutlamaya gittik koca koca bayraklar elimizde. Yani bayağıda çocuktum. Ondan sonra şampiyon oldu mu hatırlamıyorum hiç. Bir kere şampiyon olduk sanıp sahaya inmişlerdi bir de onu hatırlıyorum😁