Pollyyy dolcegurbanne çok sempatik geldi yazdığın her ilişkinin dinamiği farkı siz bu tür sözlerden hoşlanıyorsanız gayet tatlı
dolcegurbanne Sariannee az daha sizle takılırsam 3 gramlık dişil enerjimi de kaybedicem hoççağalın 🚶🏻♀️
delirmeceler dolcegurbanne ben arada eşimle dalga geçerim yawrum hele gel bakim buraya diye bikaç saniye böle bakar güler geçer
Sariannee dolcegurbanne kayınço çok uzun söylemesi Toraman da güzeldi sık sık kullanırdım.Sonra komple boşadım adamı o ayrı 😅😅
Pysl_semq dolcegurbanne canım kocammm herşeyim sen evde olduğunda Yuva oluyor huzur doluyor gözüne yaş ayağına taş degdirmesin rabbim benim eşimde asker bu arada Allah bütün askerlerimizi korusun 🙏
Deletedmom104 dolcegurbanne Arada iyi yanım tutarsa kocik, Allah seni başımdan eksik etmesin mızaffer Kötü yanım tutarsada seni tanıdığım günün gecesini halvetliyeyim diyorum 😌
Deletedmom104 dolcegurbanne Arada iyi yanım tutarsa kocik, Allah seni başımdan eksik etmesin mızaffer Kötü yanım tutarsada seni tanıdığım günün gecesini halvetliyeyim diyorum 😌