dolcegurbanne Eşime arada iltifat etmek istiyorum sevdiğiniz güzel sözlerden yazar mısınız🧚🏻♀️🤍 ben başlayımm ‘evimde şenliksin, bahçemde bahar 🌸’ EĞER ERGEN DİYİP LİNÇLERSENİZ ÇOK KIRILIRIM 🤪
Acemiannee000 dolcegurbanne benim 60-70 yaşlarında amcam ve yengem var. Yengem sürekli amcama “gölgen bile bana yeter” derdi çok hoşuma giderdi o laf bende arada eşime derim😉
BenMathilda dolcegurbanne Eşime ithafen söylediğim en çarpıcı söz Sen yağmurdan kaçarken yakalandığım fırtınasın. idi. Ancak elbette bu bir iltifat değil.
buse8524 dolcegurbanne pusulamsın yolumu kaybettiğim de hep sana bakıp yolumu buluyorum de benim de eşim asker ben hep öyle derim mutlu olur sende bir dene
Cagmer dolcegurbanne ay benimki de Suriye’de ben de dün şunu attım ona 😂 Hayırdır savaşta mıyız her seferinde vuruluyorum sana. İyi günler kocam 😂😂
Mrvklc97 dolcegurbanne benimki de asker ama şu aralar hiç iyi söz söyleyesim yok kalbimi çok kırıyor 😅
snowflake Sariannee benim kizim da babasına abi diyor😁 biliyor babası olduğunu sinir etmek için daha 3 yaşında
dolcegurbanne Acemiannee000 kız ne varsa eskilerde var baksana yeni nesil kocasına piknik sepeti diyor jshshahaggasg
Sariannee dolcegurbanne kayınço çok uzun söylemesi Toraman da güzeldi sık sık kullanırdım.Sonra komple boşadım adamı o ayrı 😅😅