Minikyavrumbenim Hanımlar yavrum şuan uyuyor ama öksürüğü var o öksürdükçe benim içim acıyor ilaç kullanımına başladık ama dışında yapılabilecek başka bir şey var mı ıhlamur vermeye çalışıyorum kabul etmiyor çok üzülüyorum gün içi birşeyi yok gibi duruyor ama öksürme ve aşırı hırıltı var özellikle uyuyunca artıyor sanki
Gizemcbc Minikyavrumbenim çok geçmiş olsun 1 yasindan büyükse kriz zamanlarinda ve gün içinde ballı limonlu ılık su yapıyorum çok rahatlıyor . Birde yorumlarda yazıyor bal sarimsak limon ilaca bile gerek kalmıyor yutamazsa arkasından hemen şu verin suyla yutsun 🌸 instagramda hastalanmayacakcocuk sayfasını tavsiye ederim
Dogacelik Minikyavrumbenim ayaklara sarimsakli yag surup corap giydirmek cok fark ediyor aninda kesiyor. Ates ve oksuruk icin sarimsakli yag yazip youtubetan bakabilirsiniz. Ben hem kendime hem kizima yapiyorum.
niHanzade Minikyavrumbenim geçmiş olsun bizim doktorunuz bitkisel şurup önermişti, aspinatura. İsterseniz bir araştırın
Hadianne Minikyavrumbenim biz de de vardı 3 gün keçi boynuzu özü verdim sabah aç karna sabah akşam da hava verdim tamamen geçti şükür bulabilirsen keçi boynuzu pekmezi de öksürüge çok iyi gelir
-_Esra_- Yastığını dik tutun odayı nemlendirin eğer çocuk büyükse kozalak şurubu var günde bir tatlı kaşığı verin çok işe yarıyor (doktor uygun görürse tekrar ediyorum)
Minikyavrumbenim -_Esra_- @Hilalasena @Eymeninannesiiiiiiiiii 1 buçuk yaşında hastalanmayan çocuk sayfasında bal sarımsak limon yapın diyor acilde doktora sordum sarımsak bebek için iyi olmaya bilir dedi şaştım
Hilalasena Daha geçen gün öksürük için post açmıştım sarımsak zeytinyağı kürü denedim faydasını gördüm deneyebilirisnjz
Eymeninannesiiiiiiiiii Geçmiş olsun kaç aylik eğer 1 yaşından büyükse bal,sarımsak,limon karışımı deneyebilirsiniz. Ben ayak altına goguslerine bebek viksi sürüyorum bol ihlamur ve sarımsaklı tavuk suyu çorbasına yukleniyorum. Allah şifa versin insallah
Zeynep11 Minikyavrumbenim onu bende yaptım birde 1 hafta boyunca işe yaramamasına rağmen doktora gitmedim. Ciğerlerime inmişti hastalık 🙄 herkeste fayda etmiyor. Çocuklarımda da işe yaramadı
Hilalasena Annis-ogul 2 3 gün oda ısısında bekletmedim ben 24 saat beklettim ve sürdüm hemen faydasını göreyim diye