anonim99 Tu_Na anladım canım umarım kolay geçer, ayağımda salliyorum birden uyaniyo agliyo sakinlestirince geri uyuyo. Aşı yerleri mi aciyo acaba siz de oldu mu böyle
anonim99 Tu_Na aşıdan yarım saat önce vermiştim şuan ateşi yok diye vermedim. Sizin ateşi var mıydı yoksa tedbir amaçlı mi verdjniz belki gece rahat yatsın diye geceye doğru veririm
girlmomm anonim99 biz 1 hafta yıkamadık öyle dediler ilk gün çok sersem gibiydi ertesi gün normale döndü çocuğum
Tu_Na anonim99 valla kuzu benim hiç ateş olmadı canı acıyor zor aşı canlı aşı çünkü iki gün sabah akşam verdim çocuk rahat uyudu
Tu_Na anonim99 millet ateşi olmadan niye verelim filan diyor da carpol sadece ateş değil ağrı kesici aynı zamanda sağlık okudum bir zararı yok yani bebeğe
anonim99 Tu_Na bende calpol un muadili var eczacimiz vermişti aynı görevde diye. Bende ondan verdim gece yatmadan önce rahat uyusun diye. O kadar rahat yatmiski demekki gece kalkmayan çocuk 2 de mamaya kalktı 😂😂😂😂
mehsima Geçen perşembe yaptırdik . Doktorumuz ateşi çıkmaz ise ilaç vermeyin dedi . Gerçekten ateşi felan çıkmadi.sadece biraz fazla huzursuzdu o da 1 gün sürdü. İlaç ilaçtır gereksiz vermeyi doğru bulmuyorum açıkçası