Esrayigit_49 mrsatsy hayır çok değil ben 10 ml bile siktigim oldu ve benim bebeğimde çok kez yuttu çok şükür bugune kadar da bişey olmadi
mrsatsy Esrayigit_49 ama benimki daha 1 buçuk aylık o yüzden tedirgin oldum🥺🥺 siz bebeğiniz küçükken de o kadar sıkıyor muydunuz?
anonim99 mrsatsy yaa benim bebeğimde de hırıltı var. Korkuyorum sıkmaya kaldı öyle. Buhar veriyorum ama çektiğimde çok gelmiyor. Nasıl cesaret edip sıkıyosunuz
Tugcceknr anonim99 bende cesaret edemiyordum 1kere denedim çok rahatladı inanın kendime kızdım nasıl bu zamana kadar yapmadım diye
Tugcceknr mrsatsy bir zararı olmuyor kakasından çıkıyor balgamlar ama 5ml ayına göre biraz fazla sanki doktor 2ml sık demişti bana 1 aylıkken
mrsatsy Tugcceknr evet ya bende ona takıldım ayına göre fazla. Ben bilmiyordum bize doktor miktar belirtmedi bende o yüzden sıktım o kadar. Off şimdi vicdan azabı duyuyorum işte :(
mrsatsy Aysegul93 bilmiyorum ayına göre biraz fazla sanki 5 ml, bir de yan yatırıp sıksam genzine kaçmazmış ama benim oğlum rahat durmadığı için yan yatıramadım :( tuzlu su ya böbreklerini yormasın diye tedirgin oldum
mrsatsy jap evet fazla olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim, şimdi de vicdan azabı duyuyorum bir şey olmaz inşallah
Seray66 mrsatsy zaten suyun çıkış yolu ya burundur ya da genzinden midesine doğrudur. ister istemez kaçar zaten genzine ordan da midesine geçer ama Eğer hırıltı geliyorsa biraz emzirin suyu yutabilsin
mrsatsy Seray66 evet doğru ama ben 5 ml sıkarak hata etmişim inşallah bir şey olmaz çok vicdan azabı duyuyorum şu an
Fusunf mrsatsy benim oğlumda balgam vardı doktorumuz özellikle fizyolojik serum yaparken bogazına gitsin diye yüz üstü yatırıp yap balgamı götürsün demişti ayrıca gitmeyen yutmayan yoktur içiniz rahat edecekse doktora götürün sorun
mrsatsy Fusunf yaa gerçekten mi? Allah razı olsun biraz olsun rahatladım. Peki oğlunuz kaç aylıktı doktor bunu dediğinde? Benim oğlum daha 1 buçuk aylık ve 5 ml kullandım. Çok fazla kullandım sanırım ya
motherisbackk mrsatsy biz hep 2.5 bi deliğe 2.5 diğer deliğe sıkıyoruz totalde 5 ml fazla değil bence bize doktor dedi 5 ml diye
Seray66 mrsatsy ondan da bişey olmaz benim de çok sıktığım zamanlar olmuştu bilmeden. Bilmediğimiz için böyle şeyler yapmamız çok normal. Önemli olan öğrendikten sonra devam etmemek. 1 2 kereden bişey olacağını sanmıyorum
Fusunf mrsatsy hatırlamıyorum amaa tabi siiznkinden büyüktü fakat bebekler burnunu kendi açamadığı için kac aylık olursa olsun mecbur açacaksınız 5 ml değil de 5 ml mi yarı yarıya iki tarafa kullanın bence biraz fazla olmuş evet
prensesin_annesii mrsatsy Bende kullanıyorum benim bebeğim de sıkarken rahat durmadığı için ağzına fln gitti ama hiç bi sıkıntı olmadı