Nrnl Kızım 6 aylık boyu 63 cm hemşire kısa dedi dünden beri kafam karıştı normal mi yoksa gerçekten çok mu kısa endişelenmeli miyim
prensesikizler Nrnl boy genetik bir şey benim kızlarım 9 aylık biri 70 cm diğeri 64 cm ben hiç boya takılmıyorum.
beyzzsenturkk_ Nrnl genetik olabiliyor ayrıca ilerleyen ayda boya gidecek sıkılmayın bosu bosuna 8 aylık su an 71 cm anca oldu geçen ay 70 cmdi boyu biraz yavas gidiyor gibi ama sağlıklı olsun yeter
ygtmom Nrnl benim oğlumda 6 ay 22 günlük boyu 63 cm, bazı aylar bırden boy atıyorlar. Yanı bebekten bebeğe degısıyor ama bızım hemsıre boy konusunda bize birsey demedi
Nrnl prensesikizler beyzzsenturkk_ ygtmom iremyb Minikomom Sevvl ya kınamamak gerekiyormuş ben önceden hep çok abartıyorsunuz bu kadar takılmayın derdim ama evlat olunca her şeyi kafaya takıyormuşsun🥹 hemşire öyle bi söylediki eyvah dedim yani baya korktum ama araştırıyorum normal. 61-66 cm arası olması gerekiyormuş 63 normal ama insanın içine kurt düşürüyorlar
iremyb Nrnl benim kizimda 6 aylik 62 cm ama 44 cm dogdu doktor normal oldugunu söyledi oglum 6 aylikken 66 cm idi
Minikomom Nrnl 6 Ay 11 Günlük Geçen Ay 23 ünde 68 cm boydu kızım bu ay 23 ünde tekrar bakalım. Boy genetik birde bazen 2 cm birden atıyor bazen 0.5 cm atıyor boy
Sevvl Nrnl ya asko onlar yanlış ölçüyor boş yapıyorlar doktorun ölçtüğü doğru ozellikle saflık ocakları 6 aylık 68 cm olan kızımo 61 ölçtü çekti mi bu çocuk kaynarda yıkamadım askında dedim aletten fark edıyormus