Bebegim 17 aylik, ailelerden uzaktayiz kendim bakiyorum. Disarida falan aslinda sosyallesen bir cocuk. Ama evin içinde oyuncak sepetine bile gitmek istese elimden tutup benimle gidiyor. Telefonla ilgilenen biri degilim ama 2 dk baksam bile gelip sinirleniyor ve onla ilgilenmemi istiyor. Gun icinde 12 saat uyaniklik suresi var babasi uyumadan 2 3 saat once eve gelebiliyor. Ve tum bu surede birlikte zaman gecirmek onu eylememi istiyor. Bu normal mi ya da buna nasil dayanilir, nasil bir cozum bulunur. Gercekten sürekli ilgilenmek konusmak istiyorum meyvelerini de aliyorum dil gelisimi falan gercekten iyi düzeyde. Ama artik surekli bir yere yürümek, konusmak bisey yapmak istemiyorum. 10 dk dinlensem zaten ben onunla oynamak isteyecegim ama boyle olunca bikkinlik oluyor iliskimize de yansiyor. Bu ara yakinlarinda oturup kitap okumaya calistim onune de oyuncak koydum. 4 5 dkkada bir uzerime cikti kitabi kapatti agladi. Hicbirsey bulamazsa meme diye saldiriyor. Acil bir telefon gelse meme diye bagirmaktan konusturtmuyor. Bagimsizligini ya da kendi kendine oyalanmasini nasil tesvik edebilirim ya da siz de boyle misiniz