ebmym Benim bebeğimde hiç sıcağı sevmiyor ev de sıcak olunca giydiremedim 1kere anca giymiştir duruyor 12-18 aylık cıvıl marka
twogirlmom aysenurum_33 9-12 ay kiz bebek için 2 adet 2.5 uyku tulumum var civil markalı. Bir kış giyildi şuan duruyor
1aysenur Benim elimde kız bebek için 6-9 ay 2 Tog uyku tulumu var Civilden almıştım.Fakat bebeğim sevmedi bir gece bile kullanamadık🙈Tamamen sıfır ilgilenen olursa eğer satabilirim
twogirlmom gecekusu_- instagramdan atabilirim veda dolap ve gardrop hesabın var oradan da hesap ismimi verebilirim nasıl uygunsa size
Berenikonunannesi Merhaba owli marka 0-3 aylık var elimde yenidoğanda kullanöak için çok güzel 1 kez kullanamadım bile
Minnakkizim aysenurum_33 uyku tulumu varda isterseniz 10 20 lira ya veriyim çünkü idarelik kayınvalidm verdi yurtdışında gelecekmis hediye almadım belirttim benim kız hiç sevmedi
Berenikonunannesi momofege 500 lira uygun mu yatın kargolarım isterseniz şuan 800 900 civarı benim aldığım
Bugleminannesi28 momofege elimde 0-3 ay var daha doğrusu 0-6 ay hiç kullanmadım bebeğim sevmedi sadece yıkadım ve yüksek dereceye attığım için bazı yerlerinde solma var uyguna vereceğim düşünürseniz
Snmazra aysenurum_33 bende muştayim geceleri dam gibi hiç üstünü ortmuyor uyku tulumu aldım rahatmi edemedi anlamadım uyuyamadi bi turlu nasi hallolcak bu sorun bilemedim
slkmsncemile aysenurum_33 bende var 0 etiketini çıkardım sadece fazla kalın almışım 2.5 unisex ürün 2-3 yaş olması lazım ben bilerek büyük aldım ama İstanbul’da giyilecek gibi değil.
slkmsncemile Zeynepp054 ürün bu biz internetten değil gidip almıştık kızıma ya 2-3 yada 3-4 yaş bazanın altında açınca çıkarırım. Sadece etiketi kopardım 1 kez yıkadım ama o kadar kalın ki hiç kullanamadık bizim ev için fazla kalın geldi. 400 e bırakırım.