Bersahefem milletsanaseymiolacak merhaba ben de tamamen sıfır var.2 yaş.bakmak isterseniz dolap hesabım bersahefem
edabarlas15 milletsanaseymiolacak  bende var canım 18-24 2.5 tog canım. Hiç giyilmedi.
hfueidjdjhebdb aysenurum_33 bende var bebeğim sıcağı sevmediği için 1 kere denendi 1 yaş ama kalıbı büyük 1 tog Ebebek marka
aysenurum_33 hfueidjdjhebdb ya Van’da yaşıyorum çok soğuk kızım da hiç üstünü örtmuyor 1 tog ince gelir diye düşünüyorum
Snmazra aysenurum_33 bende muştayim geceleri dam gibi hiç üstünü ortmuyor uyku tulumu aldım rahatmi edemedi anlamadım uyuyamadi bi turlu nasi hallolcak bu sorun bilemedim
hurremsultann aysenurum_33 gardropsta gibcik bebe diye bir sayfa var 2.5 tog 3 tog slumbersac ihraç fazlası uyku tulumu satıyor ben 2 yıldır oradan alıyorum çok kaliteli ürünleri bakın isterseniz
belinay0316 Matildanil kızım üç aylık malum kış ayı bende almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yasmnnnn aysenurum_33 1”6 tog var elimde geçen seneden temiz şuan kızıma olmuyor. Ne kadarlık bebeğiniz? Ücretsiz gönderebilirim
Bersahefem aysenurum_33 merhaba ben de 2 yaş hiç kullanılmamış tamamen sıfır var.bakmak isteyenler dolap hesabımdan bakabilir.dolap hesabım bersahefem
Bersahefem aysenurum_33 yok bende onu kullanmıyorum 😀dolap hesabım var hiç kullanılmamış bi çok bebek ürünü var kanguru felan kutusunda duruyor