hfueidjdjhebdb aysenurum_33 bende var bebeğim sıcağı sevmediği için 1 kere denendi 1 yaş ama kalıbı büyük 1 tog Ebebek marka
Yasmnnnn aysenurum_33 1”6 tog var elimde geçen seneden temiz şuan kızıma olmuyor. Ne kadarlık bebeğiniz? Ücretsiz gönderebilirim
Bersahefem aysenurum_33 merhaba ben de 2 yaş hiç kullanılmamış tamamen sıfır var.bakmak isteyenler dolap hesabımdan bakabilir.dolap hesabım bersahefem
Bersahefem milletsanaseymiolacak merhaba ben de tamamen sıfır var.2 yaş.bakmak isterseniz dolap hesabım bersahefem
edabarlas15 milletsanaseymiolacak  bende var canım 18-24 2.5 tog canım. Hiç giyilmedi.
aysenurum_33 hfueidjdjhebdb ya Van’da yaşıyorum çok soğuk kızım da hiç üstünü örtmuyor 1 tog ince gelir diye düşünüyorum
Snmazra aysenurum_33 bende muştayim geceleri dam gibi hiç üstünü ortmuyor uyku tulumu aldım rahatmi edemedi anlamadım uyuyamadi bi turlu nasi hallolcak bu sorun bilemedim
hurremsultann aysenurum_33 gardropsta gibcik bebe diye bir sayfa var 2.5 tog 3 tog slumbersac ihraç fazlası uyku tulumu satıyor ben 2 yıldır oradan alıyorum çok kaliteli ürünleri bakın isterseniz
belinay0316 Matildanil kızım üç aylık malum kış ayı bende almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bersahefem aysenurum_33 yok bende onu kullanmıyorum 😀dolap hesabım var hiç kullanılmamış bi çok bebek ürünü var kanguru felan kutusunda duruyor