Dd123 Kızımın yanakları kupkuru ve kırmızı oldu. Doktor atopik dermatit olmuş diyet yapıp neye alerjisi olduğunu bulacaksın dedi. Bepantolün sensidaily ve baby nemlendiricisini kullanıyorum ama bir faydası tam olmadı. Kaşıntı için de bepantol sensiderm kullandıkim o da pek etkili sayılmaz. Bu süreci yaşayan var mı neler yapmalıyım?
brcnbrcnn Dd123 🙋🏻♀️ maalesef yaşıyorum ve süt ve süt ürünleri yumurta alerjisi var bunlara dikkat edin bir süre la roche nemlendirici kullanıyorum iyi geliyor ekstra mustelanın şampuanını ve duş yağını kullanıyorum biraz iyi geldi bnm drum bunları önerdi isterseniz arastırın biraz
Akkebru Dd123 benim oğlumda da olmuştu mustela steletopia kremi kullandık çok iyi geldi geçmiş olsun minik kuşa 🥰
Ayfa1608 Dd123 benim kızımda da var ama doktor alerji falan demedi. Bebeklerde olur merak etme geçer biter dedi. Hipokort verdi Bepanthol sensidaily aldım. Hipokort 5 günlük bi krem 5 gün kullan bırak sensidaily ile her gün nemlendir dedi. Hipokort kullanınca bitmişti ama tekrarladı. Doktorumuz 3-4 hafta sonra tekrar 5 gün kullanırız dedi.
Dd123 brcnbrcnn size de çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtuluruz 😔 ben de hemen diyete başladım inşallah en kısa zamanda bulurum alerjinin sebebini
brcnbrcnn Dd123 çok teşekkür ederiz Siz de süt ve süt ürünlerine yumurta ceviz susam bunlara dikkat edin bir süre içinde de olmayacak şekilde beslenin biraz zor olacak
Aysunyldrm Merhabalar bebekleriniz kaç aylık ? Aynı sorun bizde de var 3 aylık bebeğim anne sütü ve mama veriyorum doktorumuz bi krem yazdı 5 gün sürüp ara veriyorum bide bepantol sensiderm göbeği sırtı kıpkırmızı yavrumun
Pnarer9 Yumurta , çiğ domates , beyaz ekmek , portakal , findik fıstık, kakao , asitli içecekler bunlar tetikliyor biz özel karışım yaptırıyoruz hiçbir şey fayda etmedi bize aktardan ilaç söndürdü
Dd123 Ayfa1608 bana da geçer merak etme demişti ama maalesef daha da arttı. İnşallah diyetle kremle hallederim
Adenveannesi Dd123 la roche posayın nemlendiricisini tek gecerim 2 günde tamamen yok etti yenidoğandan itibaren kullanılıyor
emreozdemir Süt, süt ürünleri, yumurta, kuruyemiş, portakal, domates, patlıcan, çilek, deniz ürünleri gibi besinlerin sebep olması muhtemel bunları çıkarmayı deneyebilirsiniz geçmiş olsun
Snlfjkdl Dd123 bizde de yüzünde çıktı test yaptık yumurta alerjisi varmış . Kortizonlu bir merhem sürdük geçti ama tekrar ediyor sürekli yumurta yemeyi kestim .bepantol sensiderm önerdi doktor ama hiçbir işe yaramıyor . Tekrar edince kortizonlu merhemi 3 gün sürüyorum geçiyor . Düzenli olarak mustela stelopia sürüyorum iyi geliyor .