Cerenok Külot bez hakkında ne düşünüyorsunuz? Bebeğim bir yaşına girecek ve bez bağlatmayı sevmiyor giyinmeyi bile sevmiyor kaçıyor hep çok ağlıyor çok zorlanmaya başladık önerileriniz
plajterligi Cerenok 9 ayından beri kaçtığı için mecburen başladım cırtlı bezde 3 numara giydiriyorum külot bez lastikleri fazla iz yapmasın diye 4 numara aldım. Gündüzleri külot bez kullanıyorum gece mutlaka cırtlı bez giydiriyorum bi sefer dalgınlıkla külot bez giydirmişim sabah kalktığında göbeği hep iz olmuştu
Merveeemeeliss Cerenok çok memnunum taşırma sızdırma uzun süre değiştirmediğimde iki kez gelmişti başıma
fbetul4270 Cerenok valla zorla bağlıyordum bezi baktım olmadı baby me külot bez aldım rahatladım valla ya. Hemen giydiriyorum çıkarırkende hemen yandan yırtıyorum. Taşırma gibi durumda yaşamadık.
Karpuzlufistiksarma Cerenok kesinlike en harika bez külot bez 7. Ayda başladık çok memnunum bazen bitiyor onun yerine a101 7 li alıyoruz onun yanlarından tutup çekiyor oğlum ama külot bez harika. Biz e bebekten alıyoruz kendi markasını … e
Karidessssss 6 ayından beri kullanıyorum yok böyle bir rahatlık ne sızdırma ne taşırma gerçekten çok kolaylık tavsiye ederim ben prima kullanıyorum çok memnunum sıkma vs yapmıyor 11 kilo bebeğime 6 numara kullanıyorum şuan 21 aylık bu arada 🫶🏼
tultanhanim fbetul4270 baby me den memnun musunuz molfix kullanıyoruz 13 aylık ama değişti yeni bezler koku yapıyor değiştirmek istiyorum baktım ama cesaret edemedim baby me almaya tavsiye eder misiniz
Betulsark Kulot bezle normal bez arasında ki fark sadece takılım şekli mi yoksa başka farklarda var mi acaba
plajterligi Cerenok doğduğu günden beri hep sleepy kullandım. Bi ara prima denemek istedim ama benim bebeğime göre değildi çok kalın geldi yapısı, bebeğim minyon sleepy kalıbı tam ona göre
Cerenok Merveeemeeliss ben dün gece molfix külot bez kullandım ve bezi çok dolmamasına rağmen kalıbıda tam ona göre ama her yeri çiş oldu gece
Cerenok plajterligi biz hep molfix kullandık ondan onu deneyim dedim dün gece külot bez taktım bezi dolmamıştı çok ama her yeri çiş olmuştu gece kalıbıda tam anlamadım
plajterligi Cerenok ben geceleri külot bez kullanmıyorum, gündüzleri daha rahat oluyor kullanması hiç öyle bi problem yaşamadım her bez her bebeğe uygun olmuyor maalesef 🫠