Alyaece1 niye yalnız kalsın ki? Ben zaten tek çocuğum, yalnız kaldım mı? Hayır. Kardeşler dip dibe yaşamıyor. Öyle düşünmeyin demekte ne kadar doğru? O kadar küçük yaşta yetim kalan çocuk var sonuçta, rezil bi durumda hayat sürdüren, öğrencilik yıllarında yetimhaneye orda anne babasız kalan çocuklara normal hayata adapte olması için yardımcı oluyorduk, zaman geçirirdik, herkesin içinde anne özlemi doluydu, göz yaşlarımı zor tutardım ordan çıkana kadar. Kardeşler büyür, herkes kendi hayatını kurar, yolları ayrılır, giderler. Tek kardeş olmanın eksikliğini görmedim bugüne kadar, gayet düzgün sağlıklı yaşamım var çok şükür. Eşim, çocuğum var şükür. Post açan anne tek çocuk olarak kalması kötü mü iyi mi diye sormuş? Kötü değil, o kadar iyi bir şey ki🙂 kardeşleri olan beni anlayamaz, anca linçlemeye gelirler. Eşimin de bir ablası var, o da İngiltere’de. Yılda, 2 yılda anca bir görüşüyor. Sonuçta istediği anda koşa koşa gelmiyor dimi? Herkesin yolu farklı ve dünyadan da göçerken tek başımıza gideceğiz.